Hoe maak je een draadloze antenne voor een Computer

Bureaublad en toren computers met draadloze Wi-Fi kaarten in hen vereisen een hoge winst draadloze externe antenne aan functie op maximale efficiëntie. Kun je een hoge winst draadloze Wi-Fi antenne uit hardware delen en een lege metaal kan. Geen expertise in computers of elektronica vereist is, hoewel de leiding van een volwassene is vereist als de persoon die de high-gain Wi-Fi antenne minderjarig sinds een machtshulpmiddel is en soldeerbout moet worden gebruikt. Uw high-gain Wi-Fi antenne werkt evenals om het even welk dat u zou kunnen kopen en zullen het toegevoegde voordeel kost veel minder dan één gekocht bij een computer of elektronica outlet.

Instructies

1

Een blad van krant gezet op een werkvlak. De lege koffie kan op de krant staan met de open zijde naar boven.

2

Meten van 2 1/2 duim omhoog vanaf de onderkant van de kan. Boor een gat door de kant van het blik op de 2-1/2 inch merk met de draagbare boor.

3

Plaats de stekker-klaar antennekabel aan op de krant met de stekker op de rechterkant.

4

Maak een gleuf van 2-inch in het omhulsel op het linker uiteinde van de antennekabel van de plug-ready met het mes. Trek de twee kanten van de omhulsel open in de gleuf.

5

Strip 1 inch van isolatie uit de center draad binnenkant van het linker uiteinde van de antennekabel plug-klaar met de draad strippers.

6

De soldeerbout opwarmen voor vier minuten. Wikkel het uiteinde van de draad centrum rond één uiteinde van de koperdraad. Soldeer de uiteinde van de draad van het centrum naar de koperdraad. Laat het afkoelen van de soldeer voor een minuut.

7

Het vrije uiteinde van de koperdraad duw door het gat in de kan. Stop duwen wanneer het omhulsel aan het eind van de de stekker-ready antennekabel voldoet aan het gat.

8

Soldeer de innerlijke omhulsel rond de draad van het centrum naar de kant van de metalen kan. Laat het afkoelen van de soldeer voor een minuut. Leg een stuk cellofaan tape over het gat.

9

Staan de kan naast de computer met de open zijde naar boven. Sluit de stekker van de plug-klaar antennekabel aan op de antenne-ingang van de draadloze kaart die is gluren uit uit een sleuf aan de achterkant van de computer desktop of toren.

Tips & waarschuwingen

  • Als u wilt plaatsen de high-gain Wi-Fi antenne die u verder weg van de computer hebt gemaakt, kunt u een extensie voor de plug-ready antennekabel kopen.
  • Plaats de high-gain Wi-Fi antenne naast elk apparaat dat is uitstoten RF (radio frequency) golven aangebrachte zoals interferentie ertoe leiden dat kan niet.