Hoe maak je een donatie-Website 1

Hoe maak je een donatie-Website 1


Donatie websites kunnen worden gemaakt om te helpen dierbaren medische rekeningen te betalen. U kunt ook vragen om donaties voor natuurlijke ramp noodhulp of gewoon om te voldoen aan een van uw persoonlijke doelen. Bezoekers kunnen doneren een paar cent of dollars als ze graag uw schrijven of standpunten. Donatie websites kunt hebben op korte termijn of lange termijn doelen. Als de oorzaak legitiem lijkt en roept kunnen mensen aan actie gebruikers uit de hele wereld doneren met behulp van uw website.

Instructies

1

Software gebruiken. Donaties moeten tijdig. Moet u wellicht te huur betalen of iemand in een nieuwsbericht helpen geld in te zamelen. Leren hoe te programmeren, duurt design & build een website kan maanden of zelfs jaren. Overwegen een donatie-website te maken met bestaande software. Opstelling een blog kostenloos met Google's Blogger in slechts een paar minuten. Gebruik makend van bestaande software kunt die u al uw op het probleem bij de hand in plaats van het toevoegen van stress aandacht door te leren hoe te maken van een website vanaf nul.

2

Deel uw verhaal. Er zijn een heleboel donatie websites die er zijn. Jou moet opvallen. Vertellen mensen waarom ze moeten geven om te helpen met het ondersteunen van uw zaak. Blog op uw site vaak met dank-je notities voor de donaties. Update uw blog regelmatig zodat lezers zich bewust van de lopende totalen van hun donaties en de vooruitgang die is geboekt met uw liefdadigheid of situatie.

3

Maak een vaandel of knop. Als u een webdesign-toepassing niet hebt, gebruik MS Paint. Niet iedereen die uw donatie website bezoekt zal zitten kundig voor veroorloven om geld te geven. Bezoekers kunnen helpen verspreiden het woord uit om andere internetgebruikers te bereiken. Maak een knop die gegevens de oorzaak in een paar woorden. Als de donatie gaat om een specifieke persoon te helpen, zijn hun beeld op de achtergrond te lenen van legitimiteit aan de oorzaak. Lezers kunnen de plaats van de knop op websites, blogs en forums om het woord eruit over uw donatie-site.

4

Beveiligde betalingsverwerking instellen Een bezoeker kan waarschijnlijk meer te doneren als uw site betrouwbaar is. Mensen kunnen worden op hun hoede van het geven van hun credit card informatie uit, ook al het voor een goed doel is. PayPal biedt een gratis donatie knop waar gebruikers nog niet hebben om een PayPal-account om geld te geven. Kopers zullen kunnen betalen van hun eigen PayPal-account of met behulp van hun creditcard.
Voer de naam van uw organisatie in de knop schepper. Het uiterlijk van de knop wijzigen en bepalen wat gebruikers van de munt zou doneren. Ook een e-mailadres voor het ontvangen van betalingen en selecteer of donoren een bepaald bedrag geven moeten. Kopieer en plak de gegenereerde code in de HTML-code van uw blogbericht of zijbar.

5

Aanvaarden elk bedrag van geld. Lezers kunnen worden wantrouwend van het doneren van een bepaald bedrag. Vraag die uw bezoekers zich kunnen veroorloven. Als uw zaak wordt ondersteund door Internet-bezoekers zal de centen snel oplopen. Als ze niet in staat om te doneren, hen stimuleren om doordachte of inspirerende berichten achterlaten.

6

Benutten van uw bestaande site, veiling of estore. Zet alle sites die u al hebt in donatie websites. Kan u meer verkoop als u een percentage van elke verkoop aan een goed doel doneren. Klanten krijgen een product ze nodig hebben en ook het helpen van mensen op hetzelfde moment.

7

Krijgen het woord uit over bestaande liefdadigheidsinstellingen. U zou niet kundig voor troep opwaarts uw eigen liefdadigheid wegens tijdgebrek. In plaats daarvan bevorderen een liefdadigheidsinstelling die je al gelooft in het gebruik van de site van uw donatie. Lezers bewust maken van preventie programma's die bestaan en fondsenwervers.