Hoe maak je een dollarbiljet met je gezicht in PhotoshopAdobe Photoshop is gebruikt voor vele doeleinden, website lay-outs kunnen aanbrengen in het retoucheren van foto's voor advertenties. Maar een van de meest populaire toepassingen voor Photoshop is in het creëren van gag beelden. Er zijn vele types van deze beelden, maar een die zeker is om indruk te maken waar u neem een foto van jezelf en plaats het op een dollarbiljet, ter vervanging van het gezicht van een Amerikaanse president is.

Instructies

1

Scan een afbeelding van een dollarbiljet op uw computer. De gescande afbeelding opslaan als JPEG. Dan laden een foto van jezelf op uw computer, hetzij door het scannen van het in zo goed, of door deze te kopiëren vanaf een digitale camera.

2

Open Photoshop. Selecteer "File" menu en kies 'Openen'. In het dialoogvenster dat verschijnt, zoek het beeld van de dollar bill die u gescand in en open het.

3

Klik met de rechtermuisknop op de laag in het "Layers" palet en kies "Laag uit achtergrond."

4

Selecteer "File" menu en kies 'Openen'. Zoek in het dialoogvenster dat verschijnt, de foto van jezelf dat je geladen en open het.

5

Klik met de rechtermuisknop op de laag in het "Layers" palet en kies "Laag dupliceren." In het dialoogvenster dat verschijnt, kies het document dat dollar als de "bestemming". Klik op 'OK'.

6

Ga terug naar het document van de dollar. In het "Layers" palet, vermindering van de "dekking" van de bovenste laag tot 30 procent. Gebruik het gereedschap "Verplaatsen" en de "Schaal" functie boven te plaatsen je gezicht van George Washington.

7

Selecteer het gereedschap "Magnetische selecteren" van de tools. Het hulpprogramma gebruiken om een selectie rond je gezicht die overeenkomt met vestigen Washingtons. Druk op "Delete" op het toetsenbord. De laag "Dekking" terug naar 100 procent te verhogen.

8

Selecteer "afbeelding van het menu en kies"Aanpassingen." De opties, kies "Hue/Saturation." Pas in het dialoogvenster dat verschijnt, de "Tint" en "Intensiteit" schuifregelaars om te produceren een groenige tint op je gezicht. Klik op 'OK'. Sla uw werk op.