Hoe maak je een Divider in Microsoft Word

Een scheidingslijn toevoegen aan uw Microsoft Word-documenten helpt bij het creëren van visuele scheiding tussen inhoud. Verdelers zijn gemaakt in Word door te profiteren van een van de programma's lijn instrumenten. U kunt een scheidingslijn overal binnen de grenzen van een Word-document maken. Echter verschilt hoe u gaan over het maken van een scheidingslijn enigszins afhankelijk van het soort scheidingslijn die u wilt maken.

Instructies

Horizontale Divider

1

Klik op uw muisaanwijzer op de locatie waar u wilt maken van de horizontale scheidingslijn.

2

Klik op "Home" terug te keren naar de groep van het huis.

3

Klik op de "Down" pijl bevindt zich naast de knop randen op de groep van het huis.

4

Klik op de "Horizontale lijn" om een horizontale scheidingslijn invoegen op de geselecteerde locatie.

Verticale scheidingslijn

5

Klik op het "Invoegen" tabblad laden van de groep invoegen.

6

Klik op de "Vormen" knop en selecteer de stijl van de verticale lijn die u wilt invoegen. U kunt kiezen uit een selectie van gewone lijnen, lijnen met pijlen, en een scala aan andere stijlen.

7

Klik op uw muisaanwijzer op de locatie in het document waar u de verticale scheidingslijn om te beginnen.

8

Sleep de muisaanwijzer omlaag of omhoog en laat uw muisknop los op de locatie waar u de verticale scheidingslijn te beëindigen.

Tips & waarschuwingen

  • Als u wilt invoegen een diagonale verdeler, die worden beschreven in de sectie van de verticale scheidingslijn, behalve de lijn Sleep diagonaal, van uw gewenste beginpunt naar uw gewenste eindpunt dezelfde procedure te volgen.
  • Informatie in dit artikel is van toepassing op Word 2013. Iets of aanzienlijk kan variëren met andere versies of producten.