Hoe maak je een directionele antenne voor een draadloze kaart

Een draadloze kaart vereist een antenne om te ontvangen van de signalen van een zender voor online te gaan. Hier kun je een directionele antenne om te koppelen aan de draadloze kaart, die zal helpen om zich te concentreren en verbetering van de sterkte van de WiFi-signalen worden verzonden. Een paar leveringen nodig zijn van een ijzerhandel alsook van een hobby winkel of elektronica onderdelen leveren. Geen expertise in de werking van WiFi of het Internet is vereist om uw directionele antenne functie correct.

Instructies

1

De soep kan op het aanrecht staan. Verwijder de bovenkant van de soep kan met de blikopener. Beschikken over de bovenkant van de soep kan in de Prullenbak. Giet de soep in de keukengootsteen. De soep kan met afwasmiddel en tap water wassen. Veeg de soep kan met een papieren handdoek. Laat de soep kan volledig uitdrogen. Herhaal dat deze procedure met een andere soep kan.

2

Leg een vel van krant op een tafel. Plaats een van de soep blikjes op de krant met de onderkant naar boven. Verwijder de bodem van de soep kan met de blikopener. Beschikken over de bodem van de licht-donkerscheiding van de soep kan in de Prullenbak.

3

Staan de soep kan dat een bodem op de krant heeft. Meten 4 inch vanaf de onderkant. Hamer een nagel halverwege de kant van de soep kan op de 4-inch-merk.

4

Een van de mannelijke uiteinden van de verbindingslijn draadantenne N afgesneden. Strip 3 inches van de installatie uit het gesneden einde van de draadantenne N-connector met de draad strippers. Strip 2 inch van de innerlijke omhulsel uit de gesneden eindpunt van de verbindingslijn van de draadantenne N te onthullen van de innerlijke center draad.

5

De soldeerbout opwarmen voor vijf minuten.

Wikkel de draad van de innerlijke centrum rond het hoofd van de nagel. Toepassen soldeer bij de nagel waar het samenkomt met de innerlijke center draad. Laat het afkoelen van de soldeer voor een minuut.

6

Hamer de nagel helemaal in de zijkant van de soep kan. Soldeer de blootgestelde innerlijke omhulsel tegen de zijkant van de soep kan. Laat het afkoelen van de soldeer voor een minuut. Haal de soldeerbout.

7

Lijmen lijm rond de open rand van de soep kan toepassen. Plaats een van de twee open uiteinden van de andere soep kan op de rand van de soep kan dat de hechting lijm daarop heeft. Houd de twee soep blikjes samen voor een minuut. Laat de bonding lijm set voor vijf uur.

8

Verwijder de stekker van de antenne op de draadloze kaart met uw vingernagel. Plaats de antenne plug weg ter bewaring afgeven.

9

Plaats de draadloze kaart in de kaartsleuf aan de zijkant van de laptop. Steek de stekker van de draadantenne N-connector in de vrijgekomen antenne stekker op de draadloze kaart. Wijs de directionele antenne die u hebt gemaakt in de richting van het draadloze thuisnetwerk zender.

Tips & waarschuwingen

  • Elk metaal kan worden gebruikt voor het maken van de leidinggevende antenne.
  • Werkhandschoenen om te voorkomen dat de lijm lijmen vasthouden aan je vingers te dragen.