Hoe maak je een diepte samenvoegen afbeelding met GIMP Freeware

Hoe maak je een diepte samenvoegen afbeelding met GIMP Freeware


Hoe maak je een diepte samenvoegen afbeelding met GIMP Freeware. GIMP is een krachtige beeldbewerkingsprogramma beschikbaar kostenloos op gimp.org. In dit artikel zullen wij u tonen hoe de software te gebruiken voor het samenvoegen van twee foto's samen met behulp van de filterfunctie van diepte samenvoegen van de software. Er zijn een verscheidenheid van manieren om afbeeldingen samenvoegen. U kunt twee foto's samen om een panorama waarin de twee beelden met elkaar aan de zijkant verbonden zijn steek. In een diepte samenvoegen, worden de twee afbeeldingen gemengd samen met behulp van een afbeelding met hyperlinks.

Instructies

1

Om een samengevoegde afbeelding maakt, moet u identificeren van de twee beelden die de zelfde grootte en samen te werken. U kon samenvoegen een textuur en een object, bijvoorbeeld, of in dit geval twee afbeeldingen die make-up een reeks. Open de eerste afbeelding die u wilt samenvoegen.

2

Open de tweede afbeelding in GIMP de eerste afbeelding open te houden. De twee beelden moeten dezelfde grootte (pixelresolutie) maar kunnen worden geschaald anders of bij verschillende zoomniveaus. De gecombineerde afbeelding zal worden donkerder, zodat het zinvol is om te werken met correct belichte beelden. Met beide beelden open, selecteer FILTERS/combineren/diepte samenvoegen die het Configuratiescherm wordt geopend.

3

Merk op dat beide beeldbronnen zijn geïdentificeerd en uitgelijnd met de afbeelding met hyperlinks voor die bron. Als de beelden niet dezelfde grootte zijn, wordt alleen de eerste afbeelding weergegeven in het deelvenster Beheer. De afbeelding met hyperlinks is echt de "histogram" voor dat beeld. U wilt experimenteren met de kaart voor beide beelden. In dit geval is het eerste beeld is op een andere schaal dan de tweede afbeelding. Als we de afbeelding met hyperlinks voor elke afbeelding gebruikt, zal het een dubbel beeld eruit. Wij willen het beeld te kijken alsof het hert de persoon nadert. In wezen, elk beeld is een laag in de uiteindelijke afbeelding en past u het samenvoegen van de twee plaatjes één over een ander. Dit is anders dan de twee beelden vormen een grotere afbeelding van de panorama stitching. In dit geval zullen de uiteindelijke afbeelding hetzelfde formaat als het origineel met de twee afbeeldingen met elkaar vermengd

4

Door de afbeelding met hyperlinks voor het tweede beeld op de eerste afbeelding toe te passen die we krijgen van de achtergrond en schaal van de manier waarop we willen dat het. We kunnen nu aanpassen van de overlapping en compenseren om aan te passen op de afbeelding om het effect dat we willen.

5

In de uiteindelijke afbeelding hebben wij de offset en overlapping aangepast. Wij willen ervoor zorgen dat we een dubbele achtergrond of dubbele persoon niet zien. Aanpassing van de overlapping tussen de twee beelden elimineert het verdubbeling effect. De offset aan te passen stelt ons in staat om het evenwicht tussen de diepten van de twee beelden. Wanneer u de zoals u dat wilt hebt, opslaan in uw nieuwe afbeelding een andere naam.

Tips & waarschuwingen

  • Experimenteer met afbeeldingen met hyperlinks, offset en overlapping te fine-tunen van uw afbeelding.
  • Werkt altijd met kopieën van uw afbeeldingen te behouden van uw beeldarchief.