Hoe maak je een Collage op een nieuwe pagina van de Facebook-profiel

Voordat u een collage op uw nieuwe Facebook profielpagina maken, moet u een paar foto's toe te voegen aan de collage uploaden. Een fotocollage maken op het sociale netwerk is een populaire manier om te delen foto's, zoals u door het aantal verschillende collage toepassingen beschikbaar aan u zien kunt. U moet kiezen een van de collage-apps die het beste werkt voor uw behoeften, zoals sommige functies van de ene toepassing naar de andere variëren zal.

Instructies

1

Ga naar «««facebook.com, Meld u aan bij uw profiel en klik op de link "Profiel" op de bovenste menubalk. Op de volgende pagina, klikt u op het tabblad "Foto's".

2

Klik op de knop "Foto uploaden" in de buurt van de hogere rechterkant van het scherm. Klik op de knop "Foto's selecteren", Blader voor foto's op de vaste schijf van de computer en klik op elke foto die u wilt toevoegen. Klik op de "Upload" knop. Nu heb je een album met foto's kunt u een collage met.

3

Ga naar het bovenste zoekvak en typ "Photo Collage" en klik op de link "Bekijk meer resultaten voor Photo Collage" in het drop-down menu. Op de volgende pagina, klikt u op het tabblad van de "Apps" uit de zijbalk links.

4

Kies een foto collage app die u gebruiken wilt om het maken van uw collage. Klik op de knop "View App" om meer details weer te geven, dan klik op de knop "Naar App gaan" op de volgende pagina te gebruiken. First-time gebruikers van een toepassing moeten toestemming geven door te klikken op de "Toestaan" knop wanneer daarom wordt gevraagd.

5

Selecteer het album dat u onlangs hebt geüpload, en klik op de foto's die u wilt toevoegen aan de collage. Indien nodig, kan de toepassing u vragen voor meer details, zoals een bijschrift of beschrijving van elke afbeelding, een titel voor de collage en privacy-instellingen. Als u klaar bent om te delen met uw vrienden, klikt u op de "Finish", "Post" of "Publiceren" knop.