Hoe maak je een certificaat met behulp van Microsoft Publisher

Certificaten worden gebruikt voor vele gelegenheden. Een bedrijf promotie kan gebruik maken van een certificaat voor de speciale aanbieding dan de mail van een product of het uitdelen aan klanten. Organisatie-achievement awards zijn een leuke manier ter ere van iemand. Persoonlijke bevestigingen voor vrienden en familie zijn professioneel gemaakt met Microsoft Publisher. Met de huidige laser en kleurenprinters zijn de resulterende exemplaren perfect. Lees verder om te leren hoe te maken van een certificaat met behulp van Microsoft Publisher.

Instructies

Een Award certificaat maken

1

Open Microsoft Publisher en klik op "Publicaties voor afdrukken" gelegen in het "Nieuwe publicatie"-deelvenster. Dit is ingesteld om automatisch te openen. Of klik op "Bestand" "Nieuw" voor toegang tot de Publicatieontwerpen.

2

Kies "Certificaten" in de kolom "Nieuwe publicatie" kant. Het grote venster worden de sjablonen voor uw programma weergegeven. Opmerking de twee categorie├źn: gewoon papier en speciaal papier.

3

Kiest u een sjabloon die past bij uw behoeften en klik op de foto boven de titel.

4

Klik in het zijvenster op "Kleur's" en kies uw kleur. Het certificaat geeft meteen uw keuze.

5

Beweeg uw muis en klik op "Lettertypeschema's" in het zijpaneel te vinden van het lettertype van uw keuze.

6

Elke regel in het certificaat met uw muis te markeren. Klik op het vak om toe te voegen de specifieke informatie die nodig is. U kunt ook de standaardtekst van de tijdelijke aanduiding markeren en typt u vervolgens de woorden die u wilt wijzigen.

7

Opslaan en afdrukken van uw certificaat.

Een cadeaubon maken

8

Open uw Microsoft Publisher-programma en klik op "Publicaties voor afdrukken" in het taakvenster. Of klik op "Bestand" "Nieuw" voor toegang tot de Publicatieontwerpen.

9

Selecteer "Cadeaubonnen" en klik op.

10

Beslissen over het certificaat dat past bij uw behoeften en klik erop.

11

Houd het kleurenschema of overschakelen naar het andere van het zijvenster "Kleurenschema's". Wijs aan en klik op uw keuze.

12

Blijf bij het standaardlettertype of kies een ander van de "lettertypeschema's."

13

Vul de vakken op het certificaat door te wijzen op de informatie vervolgens te typen.

14

Uw certificaat opslaan en afdrukken.

Tips & waarschuwingen

  • Als u wilt een andere foto of kunst clip toevoegen aan een certificaat, klik met de rechtermuisknop op de standaardfoto. Er wordt een dialoogvenster geopend. Beweeg de muis over "Afbeelding wijzigen." Kies de bestandslocatie en het type van de afbeelding die u op uw certificaat wilt.
  • Uw naam, adres, telefoon nummer en het bedrijfslogo toevoegen in het dialoogvenster dat wordt geopend wanneer u een certificaat. Deze gegevens worden opgeslagen voor toekomstig gebruik. Klik op "Annuleren" als het niet van toepassing.