Hoe maak je een certificaat in de PFX-indeling

Hoe maak je een certificaat in de PFX-indeling


Adobe Acrobat laat uw e-handtekening certificaten maken in de PFX-indeling om te beveiligen en coderen van gevoelige informatie. Deze functie in wezen wordt uw e-handtekening toegevoegd aan een gevoelig document en maakt een nieuw bestand met uw "digitale ID" naar alle problemen met de codering opslaggegevens en gegevens dat u kunt verzenden en met andere delen geautoriseerde gebruikers.

Instructies

1

Start Adobe Acrobat uit het menu Start. Let op: deze software is essentieel voor het creƫren van een certificaat in de PFX-indeling. Als u niet een kopie hoeft nog, u kunt het downloaden van Adobe's website (zie bronnen).

2

Klik op het tabblad "Geavanceerd" en selecteer "Security Settings".

3

Klik om te kiezen "Digitale id's" aan uw linkerhand. Druk op "Add id"

4

Klik om te kiezen "Een nieuwe digitale ID I want to create nu." Druk op "Volgende". Bladeren om te navigeren naar een beveiligde locatie waar u wilt opslaan van de "digitale-id '. Druk op "Volgende".

5

Klik om te kiezen "nieuwe PKCS #12 digitale id-bestand" de codering gegevens opslaan in een PFX-bestand. Dit zal ervoor zorgen dat u kunt verzenden en het bestand met andere geautoriseerde gebruikers delen.