Hoe maak je een Brochure met Microsoft Word 2007

De vooraf geïnstalleerde sjablonen in Microsoft Word 2007 bevatten geen brochure sjablonen; Nochtans, kunt u een groot aantal verschillende brochure sjablonen op Microsoft Office Online. Microsoft Word 2007 bevat koppelingen naar de online site van binnen Word, dus er is geen behoefte om te zoeken naar de sjablonen in uw webbrowser. Omdat ontwerpbeslissingen zoals zijn de kleuren, lettertypen en indeling reeds geboekt, deze sjablonen kunt u snel een brochure maken met een professionele look en feel.

Instructies

1

Klik op de knop "Microsoft" en selecteer "Nieuw."

2

Klik op de "Brochures" link onder "Microsoft Office on line" uit het menu aan de linkerzijde van het venster 'Nieuw Document'. Klik op een sjabloon van de brochure te bekijken van een afdrukvoorbeeld. Druk op "Create" om de sjabloon te openen.

3

Klik op het "Invoegen" tabblad en druk op de knop 'Afbeelding'. Ga naar een afbeelding die u wilt gebruiken in uw brochure, klik erop en druk op 'Download'.

4

Slepen en neerzetten van het beeld over een tijdelijke aanduiding voor een afbeelding. Het formaat van de afbeelding zo nodig. Herhalen als u wilt invoegen op alle gewenste afbeeldingen.

5

Selecteer de tijdelijke aanduiding voor tekst, druk op de "Delete" knop op uw toetsenbord en typ uw eigen tekst invoegen in het document. Herhaal om alle tijdelijke aanduiding voor tekst te vervangen.

6

Selecteer tekst, klik op het tabblad "Start" en gebruik van de opties in het menu "Lettertype" te wijzigen van de lettertype letterbeeld, de stijl, de grootte of de kleur, indien gewenst.

7

Klik op de knop 'Microsoft' op te slaan of de brochure afdrukken.