Hoe maak je een Bootable USB-Drive voor Ubuntu

Hoe maak je een Bootable USB-Drive voor Ubuntu


De Ubuntu Linux distributie is ontworpen om gemakkelijk voor beginners om te gebruiken met een grote opslagplaats van beschikbare toepassingen die het aantrekkelijk is voor meer ervaren gebruikers maken. Ubuntu bevat een hulpprogramma voor het maken van een USB-opstartschijf die kan worden gebruikt als een "rescue disk" in het geval van Ubuntu niet meer willen opstarten. Maak een USB opstartschijf met behulp van de "USB Startup Disk Creator" opgenomen met Ubuntu als een back-up, zodat u toegang tot het computersysteem hebt als opstarten mislukt.

Instructies

1

Klik op de knop "Systeem" op de Ubuntu desktop Gnome taakbalk en klik op 'Beheer' en klik op "USB Startup Disk Creator."

2

Plaats een Ubuntu Live CD in de CD/DVD-station van de computer Ubuntu. De "USB Startup Disk Creator" detecteert automatisch de Ubuntu wonen compact disk.

3

Sluit de USB-drive op de computer Ubuntu. De "USB Startup Disk Creator" herkent automatisch de aandrijving USB.

4

Klik op de "Opgeslagen in gereserveerde extra ruimte" radio knop, en verplaats de schuifregelaar om de hoeveelheid ruimte die u wenst te reserveren op de USB-drive voor documenten en bestanden te selecteren. Opmerking de hoeveelheid ruimte wordt beperkt door de vrije ruimte op de USB-drive, minder de 700 MB vereist voor de Ubuntu-besturingssysteem dat wordt gekopieerd naar de USB-drive.

5

Klik op de knop "Opstartdiskette maken" en de "USB-Start Up schijf schepper" zal kopiƫren van bestanden naar de USB-drive en wekken te bootable Ubuntu USB toer.