Hoe maak je een Boot schijf voordat HDD op een Acer Aspire 5100

Hoe maak je een Boot schijf voordat HDD op een Acer Aspire 5100


Telkens wanneer die uw Acer Aspire 5100 is opgestart, wordt gezocht naar bestanden die het nodig in een zeer specifieke volgorde heeft. Deze boot volgorde wordt bepaald door de BIOS en basic input output system, van de computer. Als u de computer kijken naar de schijf wilt voordat hij naar de vaste schijf met systeembestanden kijkt hebt, moet u eerst in de BIOS en verandering die schoen volgorde te krijgen.

Instructies

Onetime wijzigen

1

De Acer Aspire 5100 afsluiten en verwijder het netsnoer. Vervang het netsnoer en druk op de knop "Power".

2

Wacht totdat het geheugen tellen is voltooid, druk op "F12" om te activeren van het menu onetime alleen-boot volgorde.

3

Kies CD/DVD in het menu en druk op de toets "Enter". De computer zal booten vanaf de CD of DVD alleen deze keer, en terugkeren naar de originele boot volgorde de volgende keer dat het begint.

Opstarten vanaf de schijf telkens

4

Sluit de computer af en verwijder het netsnoer. Vervang het netsnoer en druk op de knop "Power".

5

Tikt u herhaaldelijk op de toets "F2" nadat de geheugen-telling is voltooid. Blijven onttrekkend de F2-toets tot het installatiemenu verschijnt.

6

Druk op de pijltoets-rechts om naar de "Start"-menu te navigeren. Gebruik de pijltoets omhoog om te wijzigen van de schijf naar de eerste positie in de opstartvolgorde.

7

Gebruik de pijl-rechts om naar het menu "Exit" te gaan. Wilt u uw wijzigingen opslaat en afsluit. De opstartvolgorde is nu definitief veranderd en de Acer Aspire 5100 zal kijken naar de schijf eerst telkens die het zelfstart opwaarts.