Hoe maak je een bewerkbare visitekaartje voor uw klant

Wanneer het creëren van DTP en print producten voor klanten, wilt u hen te voorzien van waarde en gemak. Een bewerkbare visitekaartje kan elke client extra kaarten afdrukken wanneer ze nodig zijn, en het laat de client om gegevens te bewerken als het verandert. Dit bespaart een client een grote hoofdpijn en kosten bij veranderende banen, posities, neem contact op met stelsels van informatie of ontwerp. U kunt een bewerkbare kaart in een softwareprogramma, zoals Publisher of Word, dat de klant al op zijn computer.

Instructies

1

Start een nieuw document in Microsoft Publisher of Word. Als de 2003 of een eerdere versie van een van de twee programma's, klikt u op "Bestand > nieuw". Voor de 2007-versie, klik op de "Office" en "New".

2

Kies "Visitekaartje" als het nieuwe document te maken. Microsoft biedt vooraf ontworpen visitekaartje sjablonen om u begonnen te krijgen. Kies het gewenste ontwerp en klik op "Create".

3

De kaart bevat nu de klant informatie te bewerken. In Word, klik op de verschillende tekstvakken, selecteert u de bestaande tekst en typt u eroverheen met informatie van de client. De afbeeldingen wijzigen door met de rechtermuisknop op hen te klikken op "Afbeelding wijzigen." Toevoegen van de client logo of een afbeelding die past bij de klant ontwerpschema en bedrijf type.

In Publisher, wanneer u een nieuwe publicatie, start wordt een wizard weergegeven in het deelvenster aan de linkerkant. Klik op de verschillende tabbladen in de wizard om te wijzigen de tekst, kleurenschema's, afbeeldingen en pagina layout-informatie.

4

Sla het document. Klik op 'Bestand > opslaan' (2003 of een eerdere versie) of "Office-knop > opslaan" (Word of Publisher 2007). Typ een naam voor het document in het tekstvak "Bestandsnaam" en klik "Opslaan".

Tips & waarschuwingen

  • Neem contact op met de klant om te zien wat voor soort programma's heeft hij op zijn computer voordat u begint met het maken van het bewerkbare visitekaartje. Als de client niet over het programma dat u gebruikt beschikt voor het maken van het visitekaartje, moet hij om het te converteren voordat u het visitekaartje te bewerken.