Hoe maak je een bepaalde Video op Facebook te spelen eerst

Maak een bepaalde video die u naar je Facebook account spel eerst wil een video die u wilt dat elke persoon die horloges van uw video's uploaden te zien, of je bent trots op hoe u schoot het of u gewoon denken dat de inhoud is belangrijk. Verplaats de video aan het begin van uw Facebook-profiel 'Mijn video's ' tabblad om ervoor te zorgen bezoekers van uw profiel zien en spelen het eerste.

Instructies

1

Aanmelden bij Facebook. Kies uw profielnaam of foto in de linker bovenhoek van Facebook.

2

Selecteer 'Video's ' in de linkerkant van het scherm. Blader door uw video's totdat u de indeling vindt die u wilt spelen eerste.

3

Sleep dit naar de bovenste, linker hoek van het album. Klik op de knop 'Wijzigingen opslaan' als u wilt opslaan op de gewenste volgorde van de video's.

Tips & waarschuwingen

  • Wanneer u een nieuwe video naar Facebook uploaden, automatisch wordt weergegeven eerst in 'Mijn video's '. Voor het uploaden van een video, kiest u 'Video's ' en selecteer vervolgens 'Video uploaden' in de bovenste, juiste hoek. Blader op uw harde schijf voor de video die u wilt uploaden, vervolgens klikt u op openen en wacht tot het uploaden te voltooien.