Hoe maak je een begroting Online

Toezicht op de manier waarop u uw financiën omgaan kan soms zijn een grote verantwoordelijkheid. Niet wetend waar elke cent besteed kon zeker het land u in een ingewikkelde financiële situatie. Met een paar tips, zult u snel leren hoe maak je een begroting online.

Instructies

1

Maak een lijst van elke factuur die moet worden betaald op een wekelijkse of maandelijkse basis. U moet ook op te nemen van alle inkomsten die regelmatig wordt gestort in een controle- of spaarrekening. Om te houden van hoeveel bent u uitgeven op een dagelijkse basis, zullen de twee belangrijkste onderdelen voor uw begrotingsproces uw deposito's inkomsten en uitgaven.

2

Bezoek de website net begroting te melden voor een account gratis begroting. Deze webservice kunt u snel uw budget beheren en slagen op het juiste financiële spoor te blijven. Om te beginnen, klik op de "Sign Up" link aan de bovenkant van de homepage. U wordt omgeleid naar een pagina om uw volledige naam, e-mailadres, gebruikersnaam, wachtwoord en een paar andere persoonlijke gegevens over uzelf. Log in op uw nieuwe account en beginnen met het opbouwen van uw begroting profiel. Maak een naam voor deze begroting en klikt u op de grijze "Opslaan" knop aan de onderkant van de pagina. De bedragen van uw uitgaven en inkomsten deposito's invoeren wanneer u klaar bent.

3

Ga naar de homepage van de munt te melden voor een gratis account voor uw financiën budgettering. Klik op de oranje "Sign Up" knop in het midden van de website om uw registratieproces te beginnen. U zal worden ertoe aangezet om een geldig emailadres, postcode en een wachtwoord. Lees de "termijnen van gebruik" en plaats een vinkje naast het vak als u akkoord gaat. Druk op de grijze "Sign Up" knop aan de onderkant van de pagina. De eerste keer dat u zich bij uw nieuwe account aanmeldt, vraagt het naar de URL van uw bank voor toegang tot al uw financiële transacties. Voer dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord die u meestal in uw financiële instelling website invoert. Bijhouden van elke transactie en een nuttige budget online maken.

4

Ga naar de startpagina van de begroting Tracker om uw online budgettering reis te beginnen. Met een gratis account heb je de kans om te houden van uw rekeningen georganiseerd en organiseren uw persoonlijke schema. Selecteer de "Gratis registreren" knop op de homepage om te beginnen de registratie. Voer een geldig e-mailadres, wachtwoord, naam, tijdzone en een beveiligingsvraag met een antwoord op de volgende pagina. Zodra u zich hebt aangemeld op uw nieuwe rekening, de verschillende onderdelen van de begroting Tracker dashboard weergeven Uw verschillende accounts instellen door het volgen van de instructies op het scherm. Voer rekeningen, credit cards, een nieuwe begrotingsplan, inkomsten en andere diverse transacties. Bijhouden van uw uitgaven gewoonten door geplande rekeningen en andere kosten te doorbladeren.

5

Maak een nieuwe account met PearBudget door te klikken op de groene "Probeer het gratis" knop in het midden van de pagina. U zal snel worden geleid naar de volgende pagina voor het maken van categorieën voor uw online budget systeem. Een paar voorbeelden zijn onroerendgoedbelasting, huis verzekering, huur, boodschappen, restaurants, creditcards en gas. Als u een categorie die u nodig hebt niet ziet, klik op de "Maak uw eigen" link om toe te voegen een gepersonaliseerde categorie moeten worden opgenomen in de begroting planning. Doorloopt u het gehele opstellingsproces om te beginnen met het maken van uw budget online.

Tips & waarschuwingen

  • Besteden geen geld voordat het kennen van de huidige status van uw financiën.