Hoe maak je een Banner met behulp van Microsoft Publisher

Microsoft Publisher is een tool waarmee gebruikers thuis professionele publicaties, banners en flyers maken. Professionals in onroerend goed gebruik van Publisher maken van banners en flyers voor huizen die ze proberen te verkopen. Banners kunnen worden gemaakt voor speciale gelegenheid partijen of reclame en marketing producten. Bespaar tijd en geld door het creƫren van uw eigen prachtige banner. Lees verder voor meer informatie.

Instructies

1

Publisher starten via het menu "Start" of dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad. Klik op "Bestand" en "Nieuw" uit het bovenste menu's nadat het programma heeft geopend.

2

Klik op de pijl-rechts naast de lege publicaties. De lijst die beschikbaar is om uit te picken, selecteer "Banner" en verschijnt er een voorbeeld aan de rechterkant van het venster.

3

Selecteer een ontwerp uit de voorbeelden aan de rechterkant. Publisher bevat verschillende sjablonen en ze staan in alfabetische volgorde. Kies "Blank" als u wilt beginnen vanaf nul. Als u een gebruik een sjabloon wilt, dubbelklik erop en het verschijnt op de informatieregel. Klik met de rechtermuisknop en selecteer "Cut" in om het even wat dat u niet graag over de sjabloon.

4

Klik met de linkermuisknop het "Invoegen" en "Afbeelding" om in uw eigen bedrijfslogo of ontwerp of een clip art afbeelding. Zelfs een foto kan worden ingevoegd met behulp van deze methode.

5

Tekst toevoegen door te klikken op "Insert" en "Tekstvak". Klik met de muis waar wilt u de doos om te beginnen in de banner. Spelen met alle opties die er zijn. Lettertypen die groot genoeg is voor uw publiek om te zien van werven weg maken.

6

Selecteer "File", "Afdrukken" en vervolgens "Eigenschappen" met de optie Liggend te draaien uw papier in de lengte.

7

Klik op "Bestand" en "Print Preview" om uw eerste blik op uw creatie. Uw printwerk als alles correct is ingesteld. Tape, lijm of uw banner samen plakken en het ophangen!

Tips & waarschuwingen

  • Sla het bestand als u wilt om het te bewerken voor een andere gelegenheid.