Hoe maak je een Banner in Microsoft

Hoe maak je een Banner in Microsoft


U hoeft niet te bezoeken een teken winkel of graven uit de kleurpotloden en slager papier--kunt u een banner met uw computer en Microsoft Publisher. U kunt zelfs opnemen uw eigen foto's en afbeeldingen of illustraties uit de toepassing van de ingebouwde clipartbibliotheek gebruiken. Microsoft Publisher bevat de mogelijkheid voor het opmaken van uw ontwerp wilt afdrukken op doorlopend papier of losse vellen voor taping later samen. Nadat u uw banner hebt voltooid, is het klaar om te worden afgedrukt op de printer van de computer.

Instructies

Uw Banner maken

1

Microsoft Publisher openen door te klikken op het pictogram van het programma op het bureaublad van uw computer of door te klikken op "Beginnen," "Helemaal programma", "Microsoft Publisher."

2

Klik op "Banners" in de "Publicatietypen"-aanbieding. Selecteer het type spandoekontwerp dat u in de galerie spandoeken wilt.

3

Selecteer de kleuren, randen, lettertypen en andere gewenste opties voor uw banner in het dialoogvenster "Aanpassen en opties".

4

Klik op "Create" om uw banner te maken.

5

Dubbelklik op het tekstvak van de tijdelijke aanduiding de tekst die u voor uw banner wilt in te voeren.

6

Klik op "Bestand", "Save As". Geef een naam op voor uw banner in het vak "Bestandsnaam". Klik op "Opslaan" om het bestand van de banner.

Foto's & afbeeldingen toevoegen

7

Klik op een willekeurige lege ruimte op de links of rechts van het tekstvak op uw banner.

8

Klik op het "Picture Frame"-pictogram op de werkbalk van de "Objecten" aan de linkerzijde van het scherm van de uitgever. Klik op het pictogram 'Leeg afbeeldingsframe'. Een leeg afbeeldingsframe verschijnt op uw banner.

9

Klik met de rechtermuisknop op het lege afbeeldingsframe. Selecteer 'Wijzig afbeelding'. "Clip Art" van Publisher clipartbibliotheek selecteren in een afbeelding selecteren, of selecteer 'uit bestand"om te kiezen van een persoonlijke afbeelding of grafisch bestand vanaf uw computer.

10

Dubbelklik op de clip art foto of afbeelding/afbeelding bestandsnaam toe te voegen van de afbeelding aan uw banner.

Uw spandoek afdrukt

11

Klik op "Bestand", "Afdrukken".

12

Selecteer het formaat van het papier dat u afdrukken uw banner wilt op. Laad spandoekpapier of Computerpapier in uw printer, als u nog niet hebt gedaan. Als een oudere versie van Publisher gebruikt, klikt u op de knop "Eigenschappen" Selecteer meer afdrukopties, indien gewenst.

Niet alle printers kunnen accepteren en spandoeken bedrukken spandoekpapier. Als uw printer niet spandoek afdrukken ondersteunt, klikt u op 'Bestand', 'Afdrukken'. Klik op de "Print een één tegel" checkbox. Selecteer de secties van uw banner die u wilt afdrukken. Uw banner wordt afgedrukt op meerdere stukjes papier van letter-formaat.

13

Klik op "Afdrukken" of "OK" te drukken van uw banner.

Tips & waarschuwingen

  • Als uw spandoek afdrukt op meerdere vellen papier, gebruikt u een papiersnijder te verwijderen van alle overlappende witte randen op de losse vellen papier voordat taping van de vellen samen om uw banner.