Hoe maak je een BannedStory Video

Als u ooit wilde nemen van de personages en de locaties van de "MapleStory" online RPG en zet ze in een film, kan je het met BannedStory, een Web-based applicatie die neemt de sprites uit het spel en u kunt herschikken hen op geen enkele manier die u wenst. De toepassing van de BannedStory kunt ook animatie voorzien van uw afbeeldingen. Nadat u verschillende korte animaties, of cellen hebt gemaakt, kunt u ze combineren met vrije software voor filmproductie en zet uw illustraties in een korte film.

Instructies

Maken van de cel

1

Open de BannedStory-interface. Klik op het tabblad "Categorieën" en op "Selecteer alle". Klik op "Start" om te laden alle activa voor uw cel.

2

Selecteer "Weergave" in het menu bovenaan. Blader omlaag en selecteer "Foto galerij." Dit zal een visuele aanbieding van elk item dat u in uw film cel plaatsen kunt openstellen.

3

Klik op "Kaart Items" en vervolgens "Achtergronden." Kies een achtergrond voor de scène. Bijvoorbeeld, zijn er bomen, huizen, kastelen en stadsstraten.

4

Het formaat van de achtergrondafbeelding met behulp van de stippen op de hoek van elke afbeelding. Klik op een punt en sleep met de muis om te vergroten of te verkleinen.

5

Kies "Teken Items" van de "foto-galerij". Klik op "Lichaam Items" en samen stuk alle tekens die met de items in het menu. Herschikken van de tekens in de cel en klik op de cirkelvormige pijlen naast de afbeelding te spiegelen.

6

Het toevoegen van effecten, monsters, items of alles wat die je in die cel wilt.

7

Klik op een afbeelding in de cel die u wilt animeren. Vink het vakje "Animatie" aan de onderkant van de interface. Hierdoor kunt u een ster ontploffen, de adem van een teken of een bloem groeien.

8

Kies de "Staat" drop-down box in de interface. Selecteer een andere actie voor ieder item of teken, zoals het maken van je personage een motie wandelen of hebben een monster slash zijn klauwen uitvoeren.

9

Klik op 'Bestand' uit het bovenste menu. Markeer "Opslaan JPG" en vervolgens "Hele Scene" als er geen animaties in de cel. Klik op "Opslaan animatie" en vervolgens "Als GIF" als er animaties in de cel.

10

Titel van de cel "Cell1" en sla het op een map of het bureaublad.

11

Terug naar je cel en maak een kleine verandering. Bijvoorbeeld, je personage iets naar rechts te verplaatsen, of overschakelen van zijn lichaam, zodat hij is zwaaien.

12

Opslaan van de cel als "Cell2." Herhaal kleine bewegingen en opslaan. Denk aan het als het creëren van alle afzonderlijke tekeningen voor een tekenfilm of stop-motion film.

Maken van de film

13

Start een gratis filmproductie programma zoals Movie Maker op de PC of iMovie op de Mac.

14

Start een nieuwe filmproject en alle uw BannedStory cellen in het programma importeren.

15

Rangschikken van de cellen in orde voor de film. De tijd instellen voor elke cel moet worden weergegeven volgens de eventuele animaties. Mogelijk langere tijd om te spelen uit de animatie en een kortere tijd voor stilstaande beelden.

16

Muziek van uw computer om te spelen tijdens de film toevoegen.

17

Sla de film en laat het zien op een video sharing website.