Hoe maak je een BannedStory Monster

BannedStory is een grafische simulator voor "MapleStory," een massively multiplayer online role-playing game (MMORPG). BannedStory is gratis en Web browser-gebaseerde, hoeft u niet om het te downloaden naar uw computer. Het programma kun je monsters, tekens en huisdieren verdienen met "MapleStory." U kunt hen in verschillende scenario's opzetten en deze opslaan als een animatie. Het programma is gemakkelijk voor een beginner en nuttig voor een grafische veteraan die wenst te maken van scènes uit "MapleStory."

Instructies

1

Bezoek: http://www.maplesimulator.com/programs/bannedstory ". Scroll naar beneden de pagina en klik op het schepsel in de verboden symbool.

2

Selecteer de servers van "MapleStory" waarop u wilt tekenen. De servers hebben mogelijk verschillende miniaturen die u voor uw animatie gebruiken kunt.

3

Selecteer de "Categorieën" tab. controleren "Monsters en temmen Mobs." Klik op start en laat BannedStory laden.

4

Selecteer de knop in de menubalk aan de bovenkant van de toepassing van de BannedStory. Selecteer "Foto galerij."

5

Klik op "Monsters en temmen Mob." Klik op de knop van de Monsters die verschijnt.

6

Selecteer een van de pagina's van monsters. De pagina's zijn gerangschikt van zwakste monsters naar sterkste monsters.

7

Klik op de miniatuur van het monster. Het zal verschijnen op het doek.

8

Klik op het monster dat op het canvas verscheen. De eigenschap deelvenster moet worden weergegeven. Hier kunt u de X- en Y-as waar het monster en de animatievolgorde veranderen. Klik op "Kleur Filter" en selecteer een kleur te geven het monster een kleurenfilter. Voeg andere miniaturen, zoals tekens, in de buurt van het monster te maken van een scène tussen een monster en karakter.

Tips & waarschuwingen

  • Upload uw eigen douanebeelden naar BannedStory via de knop van het bestand en "Upload afbeelding" scènes met uw eigen tekens met "MapleStory" monsters en miniaturen maken.