Hoe maak je een baan-Website

Hoe maak je een baan-Website


Er zijn honderden verschillende websites die een individu proberen kan te maken--een van de meest lucratieve en nodig die zijn baan websites. Mensen zijn altijd op zoek naar werk, en werkgevers zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe individuen. Creëren van een baan website neemt sommige tijd en aandacht, en de beloningen die u van Google AdSense of soortgelijke genieten kunt kunnen overvloedig.

Instructies

Hulpmiddelen

1

Koop PG baan Site Pro oplossing. Bezoek de website en druk op "Prijzen." Wachten op de nieuwe pagina te laden. Selecteer "één domein licentie: All Inclusive." Geef betalingsgegevens.

2

Registreer uw domeinnaam. Dit zal worden opgenomen met uw all-inclusive-pakket. Selecteer een domein dat is gemakkelijk te onthouden en korte. Het moet ook gelden voor de regio waarvoor u de site maakt.

3

Voltooien van de betaling. Controleer de bestelling die u bent over te maken. Wanneer u klaar bent herzien en alles is in orde, klikt u op "Aankoop".

Ontwerp van de Site

4

Log in op uw PG baan Site. Klik op de koppeling in de verificatie e-mail naar u verzonden. Log in op de pagina die wordt geladen.

5

Website ontwerp aanpassen. Selecteer een van de sjablonen die worden meegeleverd voor u. De kleuren en het uiterlijk van de sjabloon via de ingebouwde opties wijzigen.

6

Aanpassen van het logo. Maak uw eigen logo met behulp van een grafisch bewerkingsprogramma zoals Adobe PhotoShop of Paint.Net. Uploaden van de afbeelding en plaats waar u het wilt.

Voltooien en publiceren

7

Machtigingen instellen voor zowel werkzoekenden als werkgevers. Onder het tabblad "Machtigingen" of soortgelijke, schakel de selectievakjes naast wat u wilt dat deze personen te kunnen doen.

8

Zie de website. Zorgen lijkt het esthetisch aangename en professioneel. Controleer alle machtigingen op de juiste wijze zijn ingesteld.

9

De website publiceren. Wanneer u er zeker van te zijn dat geen andere werk kan worden gedaan, publiceert u de website met het Internet via de knop 'Publiceer'.

Tips & waarschuwingen

  • Een gratis trial is ook beschikbaar voor u om te proberen dit script uit alvorens een aankoop.
  • Als u al hebt hosting en een domein, koopt de "één licentie." Deze optie omvat niet een domein, hosting account of andere web ontwikkeling tools. Het is een veel goedkopere optie als u op liquide middelen zijn beperkt.
  • Als u problemen ondervindt, neem dan contact op met het support team dat beschikbaar is. Ze zijn beschikbaar om u te helpen met alle technische storingen, en de prijs moet worden opgenomen in uw aankoop.