Hoe maak je een Autoresponder voor Outlook Express

Als je op vakantie gaat of gewoon wilt een vriendelijk briefje erkent dat u een e-mail hebt ontvangen, kunt u een autoresponder met Outlook Express. U kunt verscheidene verschillende autoresponders instellen te gebruiken onder verschillende omstandigheden door deze stappen te volgen.

Instructies

1

Uw bericht maken in Kladblok. Schrijf het bericht dat u wilt verzenden als een autoresponder. Gebruik een algemene aanhef zoals "Hallo" of "Bedankt voor de e-mail." Gaat u verder met de rest van uw bericht te schrijven. Sla het txt-bestand dat u hebt gemaakt in Kladblok op uw harde schijf. Opslaan onder een juiste naam zoals "outofoffice.txt." Onthoud waar u het hebt opgeslagen.

2

Open Outlook Express en beginnen met het opzetten van uw autoantwoordapparaat. Klik op het menu op 'Extra'. Selecteer "Message Rules", en vervolgens 'E-mail'.

3

De e-mailregel maken Een pop-upvenster wordt geopend getiteld "nieuwe e-mailregel." In het eerste deel met een adellijke titel "Selekteer voorwaarden voor uw regel", scroll naar beneden en controleren "voor alle berichten." In deel controleren 2 met een adellijke titel "Selecteer actie voor de regel," "Antwoorden met boodschap."

4

Uw .txt-bestand toevoegen. Onder "3. Regel beschrijving,"Klik op het woord"bericht"waar het zegt"Antwoorden met boodschap." Een ander bevestigingsvenster dat wordt gelezen en 'bestanden vak Bestandstype'. Selecteer "Tekst (*.txt)." Zoek het bestand waarin u uw bericht hebt opgeslagen in het pulldown menu. Selecteer het bestand en klik op "Open."

5

Ga naar het vierde vak. Geef een naam op de regel die u zojuist hebt gemaakt. Kies iets dat beschrijving van de regel, zoals "Uit office" of "op vakantie." Klik vervolgens op 'OK'.

6

Klik op "OK" in het nieuwe pop-up venster getiteld "Berichtregels." Uw autoresponder is nu op. Als u wilt om het uit te zetten, moet u het dialoogvenster opnieuw te openen en uncheck de doos naast uw regel.

Tips & waarschuwingen

  • Laat uw computer op met Outlook Express geopend wanneer u verlof voor vakantie, zodat uw nieuwe berichten worden gedownload en autoresponder stuurt.