Hoe maak je een artikelsjabloon met Microsoft Word

Soms moet je een plek om uw artikelen off line maken. Er is niets erger dan werken hard aan een artikel, te klikken op "Publiceren" en met al je harde werk verdwijnen. Een artikelsjabloon maken in Microsoft Word naar een plek op uw artikelen om veilig te werken. Wanneer u klaar bent, gewoon kopiƫren en plakken.

Instructies

1

Open Microsoft Word.

2

Selecteer "Insert" uit het menu "Tabel". Selecteer vervolgens 'Table'. Het dialoogvenster Tabel invoegen wordt weergegeven.

3

Configureer de tabel. Als u schrijven van een artikel met 10 stappen wilt, voert u "10" in het vak rij en "2" in het vak kolommen. Selecteer het keuzerondje "AutoAanpassen aan inhoud". Hierdoor wordt de rijen verkleinen of vergroten automatisch volgens hoeveel tekst je in hen. Klik op 'OK'.

4

Het formaat van de tabel. Een kleine tafel verschijnt in de linker bovenhoek van het scherm. Klik op de tabel. Let op de kleine vierkantjes die worden weergegeven in de hoeken. Klik op, houd en sleep het onderste vierkant als de grootte van de tabel wilt aanpassen. Het dient de pagina vullen met ruimte voor de marges.

5

Het formaat van de kolommen: Verplaats de cursor naar de lijn tussen de kolommen. Een beetje symbool wordt weergegeven wanneer u de muis over de lijn. Het kijkt als twee parallelle lijnen met kleine pijlen aan weerskanten wijzen naar rechts en naar links. Klik op, houd en sleep de lijn naar links om de eerste kolom smalle en de tweede kolom breed.

6

Het formaat van de bovenste rij: het verkleinen van de onderste regel van de eerste rij. U hoeft alleen deze rij om te zetten van uw titel in, zodat het niet hoeft te groot zijn.

7

Het label van de cellen. Typ in de bovenste rij, de "titel" in de linker kolom en "How to" in de rechterkolom. Steek vervolgens in de linker kolom in elk van de cellen "Intro," "Stap 1", "Stap 2", "Stap 3," blijven volgens het aantal stappen.

8

Uw sjabloon opslaan. Het menu "File", selecteer "Opslaan als". Kies waar u wilt opslaan van het bestand op uw computer. Voer "eHow artikelen" in het vak "Bestandsnaam". Selecteer onder "Opslaan als Type," "Documentsjabloon" van de trekkracht onderaan menu. U hebt nu een sjabloon die u voor al uw eHow artikelen gebruiken kunt. Net openen van de sjabloon, schrijf uw artikel en het artikel als een Word-document opslaan. Gewoon kopiƫren en plakken van uw Word-document naar eHow.