Hoe maak je een Aquarium in Illustrator

Als u gewoon Illustrator je een heleboel dingen die gemakkelijk met een bitmap-editor zoals Photoshop zou zijn zou denken leren bent, zou niet werken als een illustratie. Hoe kon u bijvoorbeeld water maken? Proberen het maken van een aquarium in Illustrator om te leren hoe veel koele technieken beschikbaar zijn.

Instructies

1

Teken een rechthoek de grootte van het aquarium te maken van de voorgevel van het aquarium. De "Option"-toets ingedrukt en klik in het midden van de rechthoek met het gereedschap Schalen en stel de schaal opties aan: "Horizontale 95 procent," "Verticale 90 procent" en "Kopiëren". Selecteer beide rechthoeken en klik "Subtract uit vormgebied" in het palet Pathfinder om te klop een gat in de muur aquarium.

2

Kleur en stijl van de muur. Open de verlopen stalenbibliotheek (gebruik de "Open stalenbibliotheek" opdracht in het menu van de vangbal van het palet van stalen) om toe te passen het staal staal. Een 1 punt 50 procent grijze lijn om te creëren diepte rond de randen toepassen.

3

De samengestelde shape voor wand tweemaal dupliceren. Positie van de bovenste vorm (voorwand) en de onderste shape (achterste muur) zodat ze worden verschoven op de diepte gewenste de tank te zijn. Vergrendelen van de voorkant en back-lagen en gebruik de gereedschappen schuintrekken en schaal te buigen de middelste rechthoek in de vorm van de linker muren. Naar hun plaats sleept en vervolgens de "Option"-toets ingedrukt en sleep een kopie naar de gewenste positie als de juiste muur.

4

Maak een nieuwe sublaag onder de vorm van de voorgevel. Afbeelding met een hoge resolutie van rotsen vinden of grind en plaats deze in de sublaag. Gebruik het pengereedschap een pad maken in de vorm van de bodem van de tank en het toepassen als een uitknipmasker. Het masker moet nu verbergen van alles behalve de rotsen binnen het aquarium (u kunt altijd fine-tunen het pad).

5

Gebruik het pengereedschap een shape maken op het gebied van uw water. Pas een aqua of licht blauw staal voor de vulkleur en geen streek toe. Zet de mengmodus laag op zacht licht. Verplaats het water pad net onder de voorgevel.

6

Tekenen van vis of gebruiken van de vissen in de natuur symbolen bibliotheek voorzien van Illustrator geleverd. Schalen, roteren en verdraaien van de vis te laten verschijnen meer levensechte. Bubbels, kastelen of gezonken schepen of elke andere objecten die u wilt vullen uit uw scène toevoegen.