Hoe maak je een afsluitende Binder in PDFEen afsluitende binder wordt meestal geassocieerd met een gerechtelijke schikking of sommige andere zakelijke overeenkomst waarbij een groot aantal documenten. In plaats van afdrukken uit fysieke kopieën van documenten te geven uit aan elke partij, kan een elektronisch exemplaar van elk afzonderlijk document worden gecombineerd tot een enkele binder, waarin elk document. Adobe Acrobat biedt deze mogelijkheid samen met andere beveiligingsvoorzieningen, zoals wachtwoordbeveiliging, als dit nodig is.

Instructies

1

Start Adobe Acrobat en klik op bestand | PDF maken | Bestanden samenvoegen tot één PDF.

2

Klik op "Bestanden toevoegen" en navigeer aan uw bestanden om de bestanden aan de binder toevoegen. Afwisselend kunt u hele mappen voor documenten met behulp van de "Mappen toevoegen" selectie.

3

Organiseren van de volgorde van uw bestanden, moet u dit doen door op de bestandsnaam in de lijst te klikken en te klikken op de "omhoog" of "Omlaag" knop om de locatie te wijzigen.

4

Klik op 'Bestanden combineren' tot een enkel PDF-bestand uit de documentenlijst van uw. Voer de bestandsnaam die u wilt gebruiken voor uw binder en klik op "Opslaan".

Tips & waarschuwingen

  • De stappen in dit artikel van toepassing op Windows 8 en Adobe Acrobat versie XI. De stappen kunnen verschillen voor andere versies.