Hoe maak je een afgeronde lijn op Photoscape

Photoscape biedt gebruikers met een suite van hulpprogramma's voor beeldverwerking. De vrije toepassing editor beschikt over veel van de hulpmiddelen die u verwachten zou te vinden in professionele software. Photoscape de editor mist echter een instrument "gebogen lijn", wat betekent dat je moet het uit de vrije hand tekenen als u wilt een afgeronde lijn toevoegen aan een van uw projecten. Maar met een paar eenvoudige aanpassingen, kunt u een respectabele afgeronde lijn tekent in Photoscape.

Instructies

1

Lancering Photoscape--downloaden en installeren van een gratis exemplaar van Photoscape, als u niet reeds hebt (zie bronnen).

2

Klik op de Photoscape "Editor" tab. bladeren via het tabblad Editor mapstructuur te vinden van de map waarin de afbeelding die u werken willen zou met. Van de map afbeeldingen wordt weergegeven als miniaturen onder de mapstructuur. Klik op de gewenste afbeelding om deze te selecteren.

3

Klik op de kop 'Object' aan de onderkant van de editor. Klik op de tool "Regel modus" onder de rubriek "Object".

4

Trek uw gebogen lijn, met het gereedschap lijn modus. Uw de linker muisknop ingedrukt, terwijl u uw gebogen lijn op de afbeelding tekent.

5

Klik op de tool "Object selectiemodus" onder het tabblad "Object", klik dan op uw gebogen lijn. Een overlay, met controlepunten, verschijnt rond de omtrek van uw gebogen lijn. Slepen van de overlay controle horizontaal of verticaal punten te tweaken uw gebogen lijn.

6

Klik op de Photoscape "Save" knop om te slaan uw wijziging aan het beeld.