Hoe maak je een academische Website

Een taak die de geest van vele academici, kruist of afgestudeerde studenten of degenen met faculteit posities in hun vakgebied gevestigde, is de kwestie van het instellen van een academische web site. Dergelijke website kan een instrumentale doel in het helpen van uw werk beter zichtbaar te maken of het een pedagogische doel om te helpen met uw rol als opvoeder trustfondsen van informatie aan studenten kan dienen.

Instructies

1

Een besluit nemen over de vraag of voor het hosten van uw site op een server universiteit of uw eigen hosting ruimte met uw eigen domein. Voor een gevestigde academic met ambtstermijn, kan Universiteit hosting maken de meest zin. Voor een afgestudeerde student of vroege carrière gaat academische in het algemeen persoonlijke hosting worden de betere optie. Hoewel u uit eigen zak betalen wellicht voor persoonlijke hosting, als u gonna be of bij een andere instelling in de toekomst misschien wel wilt u niet dat uw aanwezigheid op het Web gekoppeld aan een account die kunt u verliezen.

2

Start indelen hoe u wilt dat uw site om te kijken. Academische sites in het algemeen meestal hebben vrij conservatief lay-outs, die is niet een slechte zaak. Sommige zijn een eenvoudige zaak van één pagina met contactgegevens en een lijst van prominente publicaties. Verschillende pagina-indelingen zijn echter niet uit de vraag, zo lang als u redenen voor het maken van elke pagina kunt vinden. Minder gevestigde academici in het algemeen zullen baat hebben bij een grotere aanwezigheid op het Web, maar het moet vrij conservatief in stijl.

3

Sommige nadenken over hoe je gaat om het probleem van het tonen van uw CV online. Een heleboel CVs gaan gewoon te groot om online als een enkele HTML-document. Terwijl de CV kan goede start voor het overzicht van uw site, kan het CV zelf best worden aangeboden als een .pdf downloaden van een van uw pagina's. De reden die ik stel voor dat de PDF-indeling is dat het er veel meer professioneel uitziet, en een standaard veel meer dan een tekstverwerkingsdocument is. Het zorgt ervoor dat iemand afdrukken van uw CV is het op zoek als u bedoeld andere bestandsindelingen kunnen het uiterlijk van uw CV door toedoen van een vreemdeling printerstuurprogramma (of een webbrowser als u het in HTML aanbiedt) gebracht.

4

Beginnen met het samenstellen van uw site. Zorg ervoor dat u begrijpt het File Transfer Protocol (ftp) voor de pagina of pagina's die u voor uw hosting provider maakt. Na het zien hoe uw idee live op het Internet kijkt, kan je dat het niet heel kijkt als uw verbeelding. Net tweak dingen en publiceert u de pagina opnieuw.

5

Zodra uw site te starten is, moet u deze koppelen aan uw profiel op uw afdeling site. Als beleid vereist dat u voor het hosten van uw site op de Universiteit ruimte krijgen gekoppeld, opgemaakt een place holder op de Universiteit server en koppelen aan uw externe site.

Tips & waarschuwingen

  • Collega's, evenals studenten kunnen een waardevolle bron voor de input als u uw pagina samenstellen.
  • In het plaatsen van inhoud op uw site gebruiken ten minste dezelfde hoeveelheid voorzichtigheid zoals u zou doen in publiceren in een andere locatie. Vergeet niet dat hoe klein u van plan bent uw publiek te zijn, uw website open voor het hele publiek van Internet-gebruik.