Hoe maak je een 9-pins Null-modemkabel

Hoe maak je een 9-pins Null-modemkabel


Negen-pins RS232 seriële poorten zijn opgenomen met netwerken en andere toestellen als de gewenste verbindingsmethode te gebruiken tijdens de configuratie. De meeste apparaten vereisen eenvoudige "neen-handshake" nulmodemkabels teneinde de communicatie met de RS232 seriële poort. Een eenvoudige negen-pins null-modemkabel kan worden opgebouwd in ongeveer 10 minuten met slechts een paar onderdelen.

Instructies

1

Verwijder 3 inch van de kunststof jas aan de buitenkant van de kabeluiteinden gegevens met behulp van een draad strippen hulpmiddel.

2

1 centimeter van de kunststof jas aan de buitenkant van draaduiteinden met behulp van een draad strippen hulpprogramma verwijderen.

3

De soldeerbout aansluit op een stopcontact en wacht vijf minuten voor het om hot. Soldeer een draadje naar pin 2 en pin 3 pin 5 van de DB9 connector. Soldeer de resterende draad naar de verbindingslijn shell.

4

Soldeer het andere uiteinde van de draden aan op de connector DB9 vrouwelijke volgens de pinout hieronder:

DB9 mannelijke pin 2 tot en met DB9 vrouwelijke pin 3

DB9 mannelijke pin 3 tot en met DB9 vrouwelijke pin 2

DB9 mannelijke pin 5 aan DB9 vrouwelijke pin 5

DB9 mannelijke DB9 vrouwelijke shell shell

5

Verwijder de schroeven die zijn gekoppeld aan de DB9 connector omvat. Unsnap de covers in twee helften, plaats de covers op elk van de connectors en uitlijnen van de covers in plaats.

6

Vervang de connector dekking schroeven en draai de schroeven.