Hoe maak je een 3D beeld met behulp van Cartoon Software

3D figuurtjes worden gebruikt in vrijwel elke vorm van media van televisie en films naar videospelletjes en stripverhalen. Er zijn veel verschillende programma's die worden gebruikt voor het maken van deze beelden, variërend van de complexe en dure (zoals Maya en Cinema 4D) aan de eenvoudige en gratis (zoals Daz Studio). Als u beginnen met het maken van uw eigen 3D beelden van stripfiguren willen zou, is Daz Studio een goed programma om te beginnen met.

Instructies

1

Ga naar Daz3D.com en download en installeer de gratis programmatuur voorstelling van Daz Studio (zie bronnen). Ook gaat u naar Daz3D of Renderosity en koopt een 3D stripfiguur of rekwisieten die u zou willen gebruiken. U moet ook controleren met het vrije gebied van beide sites om te zien of er iets dat je kunt gebruiken. Installeer eventuele items die u naar de bibliotheken van de Daz Studio downloaden (de bestanden installeren zal automatisch uw installatie Daz Studio en mappen Zie).

2

Daz Studio openen Als een standaard scène met een karakter wordt geladen, selecteer "File" en klik "Nieuw" om te openen een nieuwe lege scène. Ga naar de Daz Studio-bibliotheken aan de linkerkant en navigeer door de folders om het teken 3D cartoon die u hebt geïnstalleerd. Tikken daarop en sleep het naar de scène.

3

Bladeren door de map ' Bibliotheek ' te vinden op een van de andere items (props) u hebt geïnstalleerd. Sleep vervolgens elk van hen in de scène. Gebruik met het gereedschap 3D plaatsing om elk item waar u het wilt in de scène.

4

Selecteer het 3D teken in de scène door erop te klikken. Ga nu naar het "Poser vormen" paneel aan de rechterkant van de interface. Hier ziet u een 2D abstracte figuur met selecteerbare delen. Selecteer een lichaamsdeel in het deelvenster dat u zou willen stellen in de 3D karakter, met behulp van de muis om te plaatsen het deel.

5

Klik op de "Render" lusje bij de bovenkant. In de montages, de grootte instellen en kwaliteitsinstellingen aan wat u wilt laten worden. Onthoud dat hoe hoger u de kwaliteit en grootte, hoe langer de render duurt. Zodra u ze zoals u dat wilt hebt, klikt u op "Render" om uw afbeelding weergegeven. Sla het resultaat als een hoge kwaliteit JPEG.