Hoe maak je DVD-Labels met Windows XP

Hoe maak je DVD-Labels met Windows XP


DVD's hebben een grote opslagcapaciteit, toestaand u om te branden afbeeldingen, films en diavoorstellingen allemaal op één cd. Terwijl DVD-branden software optimaal gebruik kunt maken van hoge kwaliteit DVD's, hoeft de schijven een all-round professionele feel aan hen niet als u geen gebruik van uw printer maken om de etiketten. Als u Windows XP hebt, kunt u Microsoft Word om scherpe, schone DVD etiketten te maken. De etiketvellen zijn zelfklevend, zodat je gewoon schil ze uit het blad en druk op hen op uw DVD.

Instructies

1

Open Microsoft Word en klik op de knop in de linker bovenhoek met het Office-logo erop. Selecteer "Nieuw" uit het drop-down menu.

2

"DVD-label" invoeren in het tekstvak dat zegt "Zoeken Microsoft Office Online voor een sjabloon" en druk op de toets "Enter".

3

Tweevoudig tikken voort naar de sjabloon met de naam 'CD of DVD labels'. Kies "Download" in de bodem juiste hoek van het venster. Dit wordt automatisch een nieuw document geopend met de sjabloon DVD-label.

4

Klik op de woorden "Datum van de titel van de CD" en voer de titel van de DVD--het invoeren van de datum is optioneel.

5

Klik op het vak met het label "Bevat deze CD" en eventuele extra informatie over de DVD die u wilt toevoegen op het etiket.

6

Afbeeldingen invoegen door te klikken op het tabblad "Invoegen" en beide "beeld," "Clip Art," "Vormen" of "SmartArt-." Selecteer de afbeelding en verplaatsen door op de afbeelding te klikken en de muisknop ingedrukt te houden terwijl u sleept u deze naar de juiste positie.

7

Laad uw printer met DVD etiketvellen. Klik op de knop met het Office-logo daarop, en selecteer "Afdrukken". Klik op "OK" te drukken van uw DVD-labels.

Tips & waarschuwingen

  • Het wijzigen van de kleur, type en grootte van het lettertype op uw etiketten spannender te maken.
  • DVD etiketvellen hebben twee labels per pagina, dus het toevoegen van tekst en afbeeldingen aan het tweede etiket met behulp van dezelfde stappen om te voorkomen verspillen van een label.
  • Toestaan dat de inkt drogen voordat het vloeiend maken van het label op uw DVD of anders kan het uitstrijkje.