Hoe maak je diavoorstelling

Hoe maak je diavoorstelling


U hebt waarschijnlijk een groeiende verzameling van digitale foto's zitten er op de harde schijf van de computer niet wordt genoten. Een afbeelding diavoorstelling maken zal vitrine uw foto's en maak het gemakkelijk om ze te delen met familie en vrienden online. Maken van een foto diashow is snel en gemakkelijker dan u denkt. Laten we beginnen.

Instructies

Kies uw Software

1

U kunt de software van Windows Movie Maker die is waarschijnlijk al op uw computer hebt u een PC of iPhoto hebt u een Mac. U kunt ook een gratis, online diavoorstelling maken site (zie bronnen).

2

Ga via uw digitale foto's en kies degene die u wilt gebruiken in uw diavoorstelling. Maak kopie├źn van uw gekozen foto's en zet ze allemaal in een nieuwe map op uw computer. Naam van de map "Diavoorstelling foto's."

3

Als u een diavoorstelling website gebruikt, moet u uw gekozen foto's uploaden. Als u uw diavoorstelling lokaal op uw computer maakt, selecteert u 'Nieuw Project' uit het menu "Bestand". Uw geselecteerde foto's in de diavoorstelling project importeren door het selecteren van "Importeren in collecties" uit het menu "File".

4Hoe maak je diavoorstelling


Sleep elke foto op de tijdlijn van de diavoorstelling op het onderste gedeelte van het scherm in de volgorde dat je ze wilt weergeven. U kunt druk op de toets "play" te testen en te zien als je de volgorde. Als dat niet het geval is, slepen en neerzetten van de beelden in de volgorde die je wilt.

5

U kunt nu de timing van de diavoorstelling, overgangen, aanpassen en speciale effecten toevoegen door te experimenteren met de verschillende instellingen in het menu "Extra". Als u op elke foto klikt en sleep hen uit of in om te bepalen hoe lang zal die foto in de diavoorstelling worden weergegeven. U kan ook wilt toevoegen van een titelpagina en een afsluitende pagina aan het einde door te kiezen voor "Titel en Credits" uit het menu "Extra".

6

De laatste stap is waarop u uw presentatie opslaat. Klik op "Save Movie File" uit het menu "Bestand". U krijgt de optie om op te slaan op uw computer, een CD, per e-mail, uploaden naar het Web, overbrengen naar een DV-camera of als een DVD branden. Uw film wordt opgeslagen in de indeling .wmv.