Hoe maak je de Lomography Effect in Adobe After Effects

Hoe maak je de Lomography Effect in Adobe After Effects


Lomografie is een stijl van fotografie waarmee de vintage kleur verzadigde foto's met behulp van goedkope plastic camera's en film. Als u niet de eigenaar van een lomography gebaseerde camera, kunt u nog steeds afbeeldingen en video transformeren in de stijl met gereedschappen en filters in Adobe After Effects. De stijl krijgt u een vintage look die lijkt op Lomography foto's gezien vandaag. De effecten werken in bijna elke versie van Adobe After Effects, met inbegrip van CS5 en CS5.5.

Instructies

1

Sleep de gewenste toepassing lomography aan en zet het neer op het pictogram "Compositie" beelden. Dit zal leiden tot een nieuwe compositie met behulp van de standaard video-instellingen van de clip.

2

Klik op "Effects," "Kleurcorrectie" en "Curven". Een krommen venster zal verschijnen in de "Effect Controls" tab. de curven evenwicht om te maken een blik van de vintage kleur aanpassen. Klik bovenaan rechts van de curven en sleep het naar beneden iets tot een rode tint wordt weergegeven op de video. Klik op de linker benedenhoek van het venster van de curven en sleep deze omhoog licht om een lichte blauwe verschijning.

3

Ga naar "Effect" "Noise & graan" en selecteer een van de graan-opties voor uw beeldmateriaal. Dit zal een stenig blik gelden voor beeldmateriaal zoals het werd opgenomen met een werkelijke filmcamera. De instellingen aanpassen in de 'Effect Controls' toe te passen min of meer graan.

4

Klik op het pictogram "Elliptische Mask". Klik en sleep om een zwarte ovale vorm waarin de meerderheid van de beelden te maken. Klik met de rechtermuisknop binnen het masker vorm en selecteer "Aftrekken." Hierdoor ontstaat een zwarte hoek vignet rond de video. De transparantie van het masker wijzigen tot "45%" te maken van de veer van het vignet in de video en beter mengen.

5

Voltooi de lomography effect met een verzadiging. Klik op "Effect" "Color Correction" en selecteer "Hue/Saturation." Sleep de "Tint" in de "Effect Controls" naar het filter van de kleur dat u wilt toepassen op de beelden. Verhoog de "verzadiging" naar "150%" om het vet retro kleuren toepassen op de beelden.