Hoe maak je borden met het toetsenbordWanneer het gaat om typen met het computertoetsenbord van uw, kunt u veel meer dan cijfers en letters. U kunt een bereik van tekens en symbolen maken van hartjes en muzieknoten naar speciale tekens met alleen de toetsen op uw toetsenbord. Spoedig zult u indruk op je vrienden met je tekenen, en iedereen zal willen weten hoe zij toetsenbord symbolen op hun eigen kunnen maken.

Instructies

1

Bladwijzer of afdrukken van een kopie van een lijst Alt codes zoals die welke worden opgesomd in de bron sectie van dit artikel. Als u wilt maken van tekens en symbolen met het toetsenbord zal u de "Alt" toets ingedrukt en typ in de genummerde code voor het gewenste symbool. U uw favoriete symbolen kan onthouden, maar een lijst zal maken het eenvoudig opzoeken van een symbool die u niet kent. Mac-gebruikers zal druk op de "Option" toets of de "Shift + Option" en typ in de code. Niet alle symbolen zijn beschikbaar voor de Mac.

2

Zoek de numerieke code voor het gewenste symbool. Decoratieve symbolen zoals hartjes en muziek notities hebben kleine numerieke codes, variërend van 1 tot 31. Bijvoorbeeld, "Alt + 3" geeft je de hart-vorm, zoals dit: ♥. professioneler symbolen hebben langere codes.

3

Druk op de "Alt" toets en druk op het corresponderende nummer of reeks nummers op het aantalstootkussen van uw toetsenbord (niet de rij van getallen aan de bovenkant van het toetsenbord te krijgen; zij zal niet werken voor deze oefening). Alleen het aantalstootkussen kunt symbolen en tekens. Laat de toetsen los na het typen van de code en het symbool. verschijnt op het scherm. Als een bepaald programma dit niet ondersteunt, kunt u de code invoeren in een programma zoals Kladblok of Microsoft Word en vervolgens kopiëren en het symbool in een ander programma plakken.

Tips & waarschuwingen

  • Voor het aantal moet pad om te werken u num-lock inschakelen door het indrukken van de toets van de "Num Lock" gelegen in de buurt van het aantalstootkussen.