Hoe maak je beltonen met OCR en WinampEen ongewone eigenschap van de populaire muziekspeler Winamp is de mogelijkheid om toe te voegen skins. Deze skins dicteren volledig het uiterlijk van de speler. Dit kan een goede zaak, maar het maakt het soms moeilijker om erachter te komen hoe om dingen te doen. Gebruikers die werken met de overklokt ReMix (OCR) video-spel-themed Winamp huid kunnen beltonen voor vele verschillende soorten telefoons maken. Je hoeft alleen te weten welke bestandstypen uw telefoon ondersteunt.

Instructies

1

Bepalen welke ring tone bestand type (s) uw telefoon ondersteunt. Veel moderne telefoons ondersteunen MP3-beltonen, maar niet allemaal. Apple's populaire iPhone, bijvoorbeeld, maakt gebruik van AAC-bestanden. Winamp ondersteunt tientallen bestandsindelingen (een volledige lijst vinden in bronnen).

2

Open Winamp. Open het bestand dat u maken in een beltoon wilt door 'Bestand niet afspelen' te selecteren in het menu bestand.

3

Selecteer de audio track. In de huid van de OCR vindt u het in een lijst in het bodemvenster.

4

Met de rechtermuisknop op het spoor. Scroll naar "Send to". Selecteer "De Convertor van het formaat" in het venster dat verschijnt.

5

Selecteer een ring tone indeling die wordt ondersteund door uw telefoon onder "Encoding formaat."

6

Klik op "Bladeren" om te kiezen waar u wilt opslaan van de beltoon. Merk op dat u de beltoon niet opslaan rechtstreeks aan de telefoon; u wilt opslaan op uw harde schijf en vervolgens overbrengen.

7

Klik op 'OK'. U hebt nu de beltoon op uw computer opgeslagen, klaar om te worden toegevoegd wanneer u vervolgens de stekker in uw telefoon.