Hoe maak je AVG 2011 altijd om toestemming vragen

Hoe maak je AVG 2011 altijd om toestemming vragen


AVG Internet Security 2011 bevat een firewall-onderdeel. De firewall kan voorkomen dat toepassingen op uw systeem toegang tot het Internet. Oudere versies van AVG altijd vroeg u om toestemming wanneer een programma wilde verbinden met Internet maar AVG 2011 niet standaard. AVG 2011 omvat een vertrouwde database die een lijst van gecertificeerde en betrouwbare toepassingen die zijn toegestaan om te communiceren online. AVG alleen vraagt u om toestemming als een toepassing niet in de database. U kunt de functie vertrouwde database om AVG altijd u om toestemming vragen uitschakelen.

Instructies

1

Dubbelklik op de "AVG"-pictogram in uw Dienblad van het systeem om het venster AVG Internet Security 2011 te openen.

2

Klik op het "Tools" menu aan de bovenkant van het venster AVG en selecteer "firewallinstellingen."

3

Selecteer "Profielen" aan de linker kant van de Firewall-instellingen-venster dat verschijnt.

4

Klik op elk profiel met de vertrouwde database ingeschakeld in de lijst en klikt u op de knop "Toggle vertrouwde Database". De vertrouwde databasekolom moet lezen 'Negeren vertrouwde Database' voor elk profiel.

5

Klik op de knop 'OK' om uw instellingen te bewaren.

Tips & waarschuwingen

  • Indien gewenst, kunt u de vertrouwde database voor specifieke profielen op het deelvenster Profielen uitschakelen. Klik op een profiel in het deelvenster profielen en klik op "Activeren profiel" als u wilt dat profiel gebruiken.