Hoe maak je alle Facebook merkt privé

Facebook's opmerking functie kunt u notities vergelijkbaar logboekitems publiceren. In tegenstelling tot wall posten kunnen notities niet beperkt karakter. Bovendien, geeft het samenstellen van een notitie u extra opties, zoals de mogelijkheid om vrienden tag in de post. Als u zich zorgen over de privacy van uw notities, overwegen om al uw notities privé. Er is niet een globale instelling al uw notities om privé te maken, tenzij u ook wenst te maken van al uw berichten, inclusief wall posts, prive, dus je zult moeten om de nota's als privé één voor één.

Instructies

1

Meld je aan bij Facebook en klik op "Profiel" in de hoger-juiste hoek om uw profielpagina te openen.

2

Klik "Notities" op de zijbalk links. Dit brengt omhoog een lijst van uw gepubliceerde notities.

3

Klik op 'Bewerken' naast de eerste noot. Scroll naar beneden onder het tekstvak en klik op 'Privacy'.

4

Selecteer de gewenste privacy-optie. Als u privé maken de opmerking voor iedereen maar uw vrienden wilt, selecteert u "Enkel vrienden." Als u privé maken de opmerking voor iedereen maar zelf wilt, klik op "Aanpassen" en uw naam in het vak typen.

5

Klik op "Save Settings" de notitie om privé te maken. Herhaal dit proces met elke noot Facebook allemaal om privé te maken.

Tips & waarschuwingen

  • Wanneer u notities in de toekomst opstelt, klik op de "Privacy" knop onder het tekstvak het om privé te maken voordat u deze publiceert.
  • Zodat al uw berichten privé, met inbegrip van uw notities, klik op 'Account' vervolgens 'privacyinstellingen. Klik op "Berichten door Me" en selecteer uw privacy-optie.