Hoe maak je adres etiketten op Microsoft Word

Hoe maak je adres etiketten op Microsoft Word


Of u een adresetiket of honderden afdrukken wilt, kunt u het type etiket u moet in Microsoft Word. Het afdrukken van een volledige pagina met etiketten kunt u tijd besparen als u Adresstickers. U kunt adreslabels van verschillende grootte voor elk project binnen de optie brieven en verzendlijsten maken en de label aanpassen als u de juiste maat niet kunt vinden. U kunt met Word ook op halen waar het adres wordt afgedrukt op een vel met etiketten.

Instructies

1

Open een nieuw document in Word en selecteer vervolgens "Tools," "Brieven en Mailings" en vervolgens "Enveloppen en etiketten" op de werkbalk.

2

Selecteer het tabblad 'Labels' in het dialoogvenster "Enveloppen en etiketten". De "Label" sectie in de bodem, rechtergedeelte van uw dialoogvenster zal van het label formaat weergeven. Als u de grootte, selecteer het "Options" knop en kies het juiste productnummer in het dialoogvenster "Etiketten opties".

3

Klik op "OK" om terug te keren naar het scherm "Enveloppen en etiketten". Als u wilt een volledige pagina met hetzelfde etiket toevoegen aan uw pagina, type een adres in het veld "Adres", zorg ervoor dat "Volledige pagina met hetzelfde etiket" is geselecteerd, en klik op "Afdrukken" of "Nieuw Document". Als u wilt afdrukken op één etiket, selecteer "Eén etiket" in het dialoogvenster "Enveloppen en etiketten" en kies de rij en kolom, u in plaats daarvan moet.

Tips & waarschuwingen

  • Als u uw labels direct op uw pagina te typen wilt, kunt u het "Adres" veld leeg laat in het dialoogvenster "Enveloppen en etiketten" en klik op "Nieuw Document".
  • Hebt u een aangepast etiketformaat, kunt u de etiketgrootte van een van uw eigen door het selecteren van de "Nieuwe Label" knop in het dialoogvenster "Opties" en het toevoegen van de dimensies die u nodig hebt.