Hoe maak je abstracte afbeeldingen

Kunstenaars hebben vol abstracte designs zoals solid pleinen musea, splatter geschilderde doeken en rijen met puntjes, maar u hoeft niet alle leveringen die kunst helemaal te maken van uw eigen abstracte afbeeldingen. Test uit uw artistieke vaardigheden met Windows Paint, een klein grafisch ontwerp programma opgenomen in de meeste operating systemen. Met verf kun je splatter ontwerpen, rijen van vormen of iets geheel nieuws en museum-worthy, allemaal met een paar muis wordt verplaatst.

Instructies

1

Open de Windows Paint-software van de desktop icoon of in de map "Accessoires" uit de "Start" knop of pictogram.

2

Klik op de verf drop-down menu in de linkerbovenhoek van de werkruimte. Selecteer 'Eigenschappen'. Typ de afmetingen van het doek abstract ontwerp in de "Breedte" en "Hoogte" velden. Klik op de "Inches" radio knop. Klik op de knop "OK" en verf opent het nieuwe formaat leeg canvas.

3

Selecteer de kleine drop-down pijl op de knop "Borstels" op het lint. Kies een van de artistieke opzetborstels zoals "Aquarel" of stok met de fundamentele borstel, "Brush."

4

Klik op de kleine pijl van de vervolgkeuzelijst onder de "Grootte"-knop op het lint. Selecteer de top/dunste lijn.

5

Selecteer een gekleurd vierkant in de sectie "Kleuren" van het lint voor de eerste schilderij kleur. Plaats de cursor op het canvas. Klik en houd de linkermuisknop ingedrukt. Sleep de cursor om te beginnen met het ontwerp, zoals in een en neergaande beweging, krullend spiralen of gekartelde zigzaglijnen.

6

Experimenteer met de verschillende diktes van de borstels, borstel soorten en kleuren.

7

Tekenen van een gesloten design, zoals een cirkel of een wolkachtige vorm. Een nieuwe kleur van de verf, klik op het pictogram "Emmertje" op het "Tools"-gedeelte van het lint. Klik in het ontwerp, die gevuld met kleur. Testen van verschillende delen van de ontwerpen te vullen met verschillende kleuren, zoals een regenboog van kleuren of alle tinten van dezelfde kleur.

Tips & waarschuwingen

  • De schoonheid van het maken van abstracte graphics is dat er geen regels zijn. Het gebruik van lijnen, spiralen, swirls en iets anders die uw luim slaat of maakt u zich de meest creatieve. U kunt ook profiteren van de verf "Vormen" collectie, gelegen in het centrum van het lint. Hoewel met behulp van shapes niet abstract lijken kan, experimenteren met hen op elkaar te stapelen of verstrooiing ze rond het canvas voor een vrije-vorm-gevoel.