Hoe maak je 3D-Model in Autocad

Hoe maak je 3D-Model in Autocad


AutoCAD is een computerprogramma voor het ontwerp dat architecten en ingenieurs gebruiken om grafieken voor het vervaardigen van teams te creëren. Van het programma gebruikers meestal 2-D orthografische weergaven maken die een structuur vanuit een specifiek gezichtspunt, zoals direct bovenop, rechts van, of aan de voorzijde van een object definiëren. Bouwers en product makers nodig dergelijke standpunten, maar ze moeten ook anderen die alle drie de dimensies van een voorgestelde structuur worden weergegeven. De AutoCAD 3D-modeling tools laat gebruikers dergelijke weergaven maken. Het belangrijkste voordeel van het maken van 3D-modellen is de mogelijkheid om een structuur te zien alsof het fysiek bestond.

Instructies

Maak een 3D-Object met 3D-effect

1

Open van AutoCAD en voer de bovenste viewport door te typen "-weergave top."

2

Typ "pline" om het te openen voor het opstellen van polylijnen, die gesloten ketens van randen. Voorbeeld van polylijnen zijn rechthoeken en driehoeken.

3

Klik ergens in de viewport, dan sleep en klik nogmaals om te definiëren van de eerste rand van de polylijn.

4

Sleep en klik op verschillende vaker in dezelfde richting (d.w.z. rechtsom of linksom) u de eerste rand langs, gemaakt om verscheidene meer randen.

5

Klik met de rechter muisknop, en selecteer vervolgens "sluiten" te instrueren AutoCAD het laatste segment van de polylijn verbinden met de eerste. Hierdoor ontstaat een gesloten, 2D-shape.

6

Typ "orbit" om de 3D-navigatiemodus, waarmee u de muis gebruiken om objecten vanuit verschillende gezichtspunten bekijken.

7

Sleep de muis enigszins verlaten en naar beneden, vervolgens met de rechtermuisknop op en selecteer "exit" baan eindmodus.

8

Klik in de polylijn shape om deze te selecteren en typ "extruderen." AutoCAD zal uitbreiden (d.w.z. "diepte") de vorm in drie dimensies. Klik met de muis om te voltooien van het 3D-effect.

Het maken van 3D-Model door vegen

9

Type "-weergave boven" om te navigeren naar de viewport "top", typ "rechthoek" Voer rechthoek-tekenmodus.

10

Klik ergens in de viewport en sleep om een rechthoek te definiëren. Klik nogmaals om de rechthoek te voltooien. Deze vorm zal dienen als het "sweep" pad, dat het pad dat AutoCAD aandringen op een andere 2D-shape is zullen langs om een 3D-oppervlak te maken.

11

Type "-machtiging weergeven" de "juiste" viewport, dan typt u "rechthoek" voor het opnieuw invoeren van de rechthoek-tekenmodus.

12

Klik direct boven de eerste rechthoek (die wordt weergegeven als een regel) en sleep naar beneden en tot de nieuwe rechthoek rechtsonder hoek is onder en rechts van de rechterrand van de eerste rechthoek. Klik met de muis om te voltooien de tweede rechthoek. Deze stap wordt de tweede rechthoek dicht bij de eerste, die de werking van de sweep nodig heeft om correct te werken.

13

Type "-weergave boven" opnieuw de viewport "top", vervolgens klikt u op de tweede rechthoek om deze te selecteren. Type "move" om de "verplaatsen" modus.

14

Klik ergens op de viewport, sleep tot de tweede rechthoek (die wordt weergegeven als een lijn) kruist een van de horizontale randen van de eerste rechthoek. Deze stap voltooit de positionering van de sweep operatie behoeften.

15

Klik in de tweede rechthoek om deze te selecteren en typ "vegen". Klik op de eerste rechthoek en druk op "Enter" om uit te voeren van de sweep. AutoCAD zal een venster in plaats van de oorspronkelijke rechthoek weergegeven. Het vak geeft aan het volume dat is gemaakt door het bewegen van de tweede rechthoek langs het pad dat is gedefinieerd door de eerste rechthoek.