Hoe maak ik Vista breedbeeld op mijn Laptop?

Hoe maak ik Vista breedbeeld op mijn Laptop?


Als u zelf een laptop met een breedbeeldmonitor, maar het scherm niet correct wordt weergegeven, wordt het probleem door uw schermresolutie. Schermresolutie wordt bepaald door het aantal pixels dat het beeldscherm laptop is staat de weergave zonder te vervormen de beelden op uw computer. Aanpassen van de schermresolutie zal bijdragen tot het corrigeren van de beeldscherminstellingen en brengt alles in de juiste verhouding op het beeldscherm. Windows Vista maakt het gemakkelijk om deze actie te voeren.

Instructies

1

Klik op de "Start"-knop op uw bureaublad om de "Start"-menu te openen.

2

Klik op de "Control Panel" in het menu "Start" om de "Control Panel" venster te openen.

3

Klik op "Vormgeving en persoonlijke instellingen", en klik vervolgens onder de kop "Display" op "Aanpassen schermresolutie."

4

Klik op de schuifregelaar onder 'Oplossing' en sleep deze langs de lijn de resolutie-instellingen aanpassen. Klik op de "Apply" knop aan de onderkant van het venster wanneer u klaar bent. Met Windows kunt u een voorbeeld van de instellingen voor een paar seconden. Een venster zal vragend u als u zou willen houden van deze wijzigingen, klikt u op "Ja" of "Nee" lijken

Tips & waarschuwingen

  • Kan je ook naar het venster "Persoonlijke instellingen" door rechts te klikken ergens op het bureaublad en te klikken op "Personalization" van het drop-down menu dat verschijnt.