Hoe maak ik iemand kijken doden met behulp van Photoshop?

Hoe maak ik iemand kijken doden met behulp van Photoshop?


Met behulp van Adobe Photoshop om jezelf of vrienden eruit dode mensen kunnen een leuke tijdverdrijf. Hoewel het klinkt misschien eenvoudig, kan het eigenlijk vrij enkele ogenblikken duren. Het is het beste te regelen van de juiste tijdsintervallen grondig te werken aan deze taak. Deze manier, u zal zitten kundig voor produceren van de hoogste kwaliteitswerk.

Instructies

Basiselementen

1

Open een bestaande afbeelding in Photoshop. Klik op "Bestand" en vervolgens "Open", en zoek het bestand dat u wilt maken in de dood. Klik op "OK" wanneer geselecteerd.

2

De afbeelding dupliceren. Klik met de rechtermuisknop op de laag in het "Layers" venster, gevonden op de bodem juiste hoek van het programma. Klik "Dupliceren" op het menu dat verschijnt.

3

Verwijder de ogen. Selecteer "Kloonstempel" in het menu Extra. De rand wijzigen naar de rand van een veer en beginnen kloon ruiming van de leerling. Dit doen door "CTRL" en "A" op het toetsenbord terwijl u sleept met de muis door het witte gebied. Laat je grip vervolgens los en sleept u deze via de pupil. Herhaal totdat het oog niet meer zichtbaar is.

4

Plaats een textuur. Open een afbeelding met een zichtbaar patroon is zoals graan of zand. Druk op "CTRL" en "A" om de afbeelding te selecteren. Druk op "CTRL" en "X" te snijden van de afbeelding. Terug naar uw belangrijkste foto en druk op "CTRL" en "V".

5

Het vaststellen van de structuur. Selecteer onder de selectie "Blend", "Multiply". Vermindering van de "dekking" door de balk naar links te slepen. Laat het op 50 procent. Selecteer het gereedschap "Wrijven" en wrijf de overtollige textuur uit. Wrijf rond de ogen, het verlaten van de andere delen van het gezicht nog ribbels en noppen.

Veranderen het gezicht

6

De huid van de afbeelding lichter. Selecteer "Afbeelding" in de menubalk en selecteer "Helderheid/Contrast." De helderheid verhogen totdat het beeld ziet er bleek. Verhoogt het contrast zodat lijnen weer zichtbaar met behulp verschoten. Klik op "OK".

7

Het verstoren van de persoon. Met het "branden gereedschap" branden rond de ogen van het individu. Nadruk op de onder de gebieden van de ogen, en vermindering van de dekking, zoals u weg van hen branden. Branden de lippen zodat deze donkerder.

8

Maak kneuzingen. Doordrukken omzetten in "Schaduwen" en gebruik het op het gebied van de kant van het gezicht. De hals is ook een geschikte locatie.

9

Bloed vlekken maken Klik op het hulpmiddel van de "Vorm" in het linkermenu voor "Tools". Selecteer een shape die eruit als grunge ziet en de kleur wijzigen in een donkerrood. Vermindering van de dekking tot 25 procent, dan plaatst het direct onder het oog.

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik je verbeelding. Experimenteren met verschillende looks en de manier waarop kleine aanpassingen massieve veranderingen maken.
  • Niet overhaast het proces. Grote hoeveelheden tijd doorbrengen op deze afbeelding en verbeteren van de manier waarop die het lijkt. Hoe langer u besteden aan, hoe beter het zal kijken in het einde.