Hoe maak ik gratis Internet telefoongesprekken met behulp van mijn PC?

U kan telefoneren vanaf elke computer met behulp van Voice over IP (VoIP) technologie Bel van computers en telefoons overal in de wereld. Bellen van computer naar computer is gratis met diensten als Skype en Google Voice. Vanaf de datum van publicatie is telefoonnummers in de VS en Canada bellen vanaf uw computer gratis met Google Voice als u in de Verenigde Staten woont. Skype vraagt een kleine vergoeding voor het binnenlandse telefoons bellen. Voor beide diensten, internationale telefoons bellen is niet gratis, maar de kosten zijn bescheiden in vergelijking met de meeste interlokale telefoonkosten.

Instructies

Gebruikende Stem Google

1

Een Gmail-account maken door te klikken op de link "Gmail" op de zoekpagina van Google. Klik vervolgens op de "Create an Account" link aan de rechterkant van de pagina. Als u al een Gmail-account, gaat u verder met stap 3.

2

Geef uw naam, een gewenste loginnaam en een wachtwoord in de daarvoor bestemde velden. Volg de instructies op de pagina en lees de "Terms of Service." Klik vervolgens op "I accept. Maak mijn account aan."

3

Login aan Gmail. Klik op de link om "Google Voice." Het scherm zal presenteren u met twee opties. Klik op "Uw telefoon instellen" Google Voice verbinden met uw mobiele telefoon. Klik op "Kies een getal" om een nieuw telefoonnummer van Google. Vanaf uw PC met beide opties kunt u gratis Internet telefoongesprekken. Volg de instructies voor het instellen van uw service, zoals u wenst.

4

Ga naar je Gmail-pagina. Klik op de "Call telefoon" link in de onderste linker gedeelte van de pagina. Als u deze optie niet ziet, klikt u op het "+" teken naast uw naam te onthullen van de koppeling. Het telefoonnummer wordt geopend in een pop-up venster aan de rechterkant van de pagina. Elk nummer in de Verenigde Staten om een gratis gesprek te maken.

5

Roept iedereen in uw contactlijst door video of telefoon door te klikken op de juiste gebruikersnaam. Een pop-upvenster wordt geopend. Klik op het telefoonpictogram Bel ze op hun computer. Klik op de video camera te noemen met video hebt u beide camera's op uw computers.

Met behulp van Skype

6

Download de gratis Skype-applicatie op uw computer. Dubbelklik vervolgens op het pictogram van de toepassing om te installeren en volg de instructies in de installatiewizard. Skype zal verbinden met uw microfoon, luidsprekers en videocamera.

7

Typ de naam van een vriend die gebruik maakt van Skype in het zoekveld boven aan het venster. Klik vervolgens op de knop "Zoek voor Skypenaam". U zal worden gepresenteerd met een lijst met overeenkomende namen, met inbegrip van hun locaties. Selecteer de persoon u zin en tikken "Contactpersoon toevoegen".

8

Klik op de knop "Terug naar contactpersonen". Naam van de persoon zal door een vraagteken worden opgemerkt totdat ze u als contactpersoon accepteert. Na dat, zal het vraagteken een groen vinkje zijn wanneer ze on line is. Wanneer een contactpersoon offline is of onzichtbaar is geselecteerd, zal het pictogram een grijs 'X'. U kunt proberen te bellen, ongeacht wat het statuspictogram aangegeven.

9

Klik op de naam van de persoon. Klik op het telefoonpictogram. Een nieuw venster wordt geopend en de telefoon gaat rinkelen. Als de persoon is aangemeld bij Skype en kiest ervoor om uw oproep accepteren, wordt de oproep zal onmiddellijk beginnen.

10

Klik op het pictogram van de videocamera te activeren van uw video. Uw vriend moet ook klikt u op het pictogram van zijn videocamera voor zijn video afbeelding die zichtbaar zijn voor u.