Hoe maak ik een diavoorstelling met een volgende knop voor een website in Dreamweaver?

Hoe maak ik een diavoorstelling met een volgende knop voor een website in Dreamweaver?


Flash elementen werden ingevoerd in Dreamweaver MX 2004, en kunnen u Flits toevoegen inhoud naar uw webpagina vanuit Dreamweaver. Een van deze Flash-elementen is Image Viewer, die werkt als een resizable webfotoalbum die een reeks beelden bekijkt. Een van de weergaveopties die beschikbaar in Image Viewer kan de afbeeldingen opeenvolgend worden gezien met behulp van de knoppen Vorige en volgende.

Instructies

Instructies

1

Plaats de invoegpositie op de pagina waar u de Image Viewer wilt weergeven. Kies de "Invoegen"-optie in de werkbalk, selecteer "Media" en selecteer vervolgens "Image Viewer." In het vak element Save Flash uw fotoalbum in de sectie "Opslaan als" een naam, blader naar de map van uw Dreamweaver-Website en klik op de knop "Opslaan". Een tijdelijke aanduiding voor de Flash-element nu weergegeven in uw webpagina en de tagcontrole geopend.

2

Selecteer de tijdelijke aanduiding voor Flash element Image Viewer. Toegang tot de tagcontrole door te kiezen voor de "Venster"-optie in de werkbalk en selecteer vervolgens "Tagcontrole." Klik op het veld naast de parameter "imageURLs" in de tagcontrole en klik vervolgens op het pictogram van de "Array waarden bewerken" aan het einde van de lijn.

3

Klik in het dialoogvenster "Edit ' imageURLs' Array" op de "Min"-knop op de linker bovenzijde plaatshouder-elementen verwijderen. Om de afbeeldingen toevoegen, klik op de "Plus" knop aan de linker bovenzijde, klik op het mappictogram naast het lege waarde streep die wordt weergegeven en selecteer vervolgens de afbeelding van het JPEG- of SWF-u wilt toevoegen. Klik op "OK" om het dialoogvenster 'Bewerken 'imageURLs' Array' te sluiten. Gebruik de tagcontrole om overige optionele parameters voor het Image Viewer.

4

Selecteer de tijdelijke aanduiding voor Flash element Image Viewer. Om te beginnen de Image Viewer, klikt u op de "Play" knop in de eigenschappencontrole. Klik op de knop "Volgende" of "Vorige" voor opeenvolgende foto's.

5

Klik op de "Stop" knop in de uitgebreide eigenschappencontrole om te stoppen met het spelen van de Image Viewer.

Tips & waarschuwingen

  • Het is een goed idee om uw Image Viewer en afbeeldingsbestanden opslaan in dezelfde map als uw Dreamweaver-Website.
  • Image Viewer kunt uw fotoalbum kan worden bekeken in verschillende formaten. Naast het bekijken van beelden met behulp van de knoppen Vorige en volgende, zijn u ook in staat om naar een bepaalde afbeelding door het invoeren van dat beeld van nummer in het tekstvak. De beelden kunnen daarnaast ook worden ingesteld om te spelen in een show van de dia indeling.
  • Vanaf de editie van Dreamweaver CS4 zijn Flash-elementen niet langer beschikbaar.