Hoe maak gratis aangepaste Banners

Banners kunnen worden gevonden op bijna elke website. Ze kunnen overal worden geplaatst op de pagina--als een koptekst, voettekst of zelfs frame. Banners kunnen ook worden gebruikt voor een aantal doeleinden, met inbegrip advertentie, inleiding, decoratie of waarschuwing. Afhankelijk van het ontwerp dat u kiest, ze kunnen toeschrijven de verfijning of de opwinding van een Web-pagina. Een aangepast spandoek maken voor jezelf of iemand anders, is zeer eenvoudig en snel.

Instructies

Een spandoek maken

1

Direct uw pagina naar de gratis banner maker-website. (Zie de referenties).

2

Klik op een van de formaten afgebeeld op het eerste paneel, of kies "Aangepast formaat" in de rechter bovenhoek om je eigen te maken.

3

Klik op het tabblad 'Achtergrond' naast 'Grootte'.

4

Klik op de "Top kleur", en kies de kleur die u zou willen, of uw eigen hexadecimale kleurcode invoeren in het vak. Herhaal met "Onderste kleur."

5

Klik op de "Tekst" tab. Voer uw tekst, en aanpassen van de instellingen onder elke categorie door te klikken op de dozen. Een kleine pop-up venster moet verschijnen telkens. Een voorbeeld van uw banner verschijnt boven de tabbladen.

6

Wijzig de positie van de tekst door het bewegen van de schuifregelaars heen en weer onder "Plaatsing." U kunt ook klikken op "Center It" aan de rechterkant naar de afbeelding automatisch te centreren.

7

Klik op het tabblad "Rand", en verplaats de schuifregelaar heen en weer om de dikte van de rand te wijzigen.

8

Klik op het tabblad "Effecten", en het effect dat u wilt kiezen uit de drop-down menu. Pas de intensiteit van de overlay die u op de banner wenst door de schuifregelaar te verplaatsen. De kleur van de overlay wijzigen door te klikken op het hexadecimale vak.

9

Klik op "Opslaan" om te eindigen uw banner. Klik op de optie u zou willen, en zorg ervoor dat het selectievakje voor "Toon code onder banner" als u een HTML-code aan de banner op uw website plaatsen.