Hoe Maak geanimeerde ondertitels in PowerDirector

Het toevoegen van ondertitels op de video's kunnen nuttig zijn als u wilt weergeven een vertaling van de video's dialoog, verduidelijken wat wordt gezegd als de audio is vaag of hard om te horen, of gewoon om weer te geven wat er gezegd wordt. Geanimeerde ondertitels kunnen snel worden toegevoegd aan een video in PowerDirector met behulp van de "Ondertiteling toevoegen"-knop. U kunt vervolgens de instellingen aanpassen, zoals kleur, en voltooien. De ondertitels verschijnt dan langs de bodem van de video, animatie met een fade in / fade out animatie-effect.

Instructies

1

Open de video die u wilt toevoegen een ondertitel in de PowerDirector programmeren.

2

Klik op de knop 'Bewerken' aan de bovenkant van het programmavenster verlaten.

3

Het afspelen van de video in het video-voorbeeldvenster aan de rechterkant van het venster van de editor. Maak een notitie van de tijden van het begin- en einddatum voor de ondertitel-lijn die u wilt toevoegen.

4

Klik op de "Ondertiteling toevoegen" knop gemarkeerd met een "+" teken in de werkbalk aan de linker onderzijde van het video uitgeven deelvenster.

5

Klik in het veld "Begintijd" in het nieuwe veld van de ondertiteling in het bewerken venster aan de linkerkant. Typ in de begintijd die u de ondertitel wilt moet worden weergegeven op. Klik in het veld "Eindtijd" en typ in de tijd die u de ondertitel wilt te beƫindigen op.

6

Dubbelklik op het gebied van de 'Subtitle' en Type in de tekst die u wilt weergeven als een ondertitel.

7

Klik op de knop in de werkbalk voor bewerken gemarkeerd met een "T" te openen van de lettertype-instellingen voor de ondertitel. Instellen van het lettertype, tekenstijl, tekengrootte, uitlijning en kleur voor uw ondertitel en klik op de knop "OK" om de wijzigingen toe te passen.

8

Herhaal de procedure voor elke nieuwe ondertitel toe te voegen aan de video.