Hoe Maak eenvoudige afbeelding in Fireworks & overbrengen naar Dreamweaver

Sommige programma's zijn meer geschikt voor bepaalde taken dan anderen. Het is mogelijk om het ontwerp van een website in Adobe Fireworks voor het overdragen naar Adobe Dreamweaver voor configuratie om online te gaan. Eenvoudig foto's kopiƫren kan worden gedaan op dezelfde manier. Zorg ervoor dat u uw PNG-bestand dat u wenst te exporteren voordat u de overdracht van de afbeelding opslaan.

Instructies

1

Maak een map waar u wilt opslaan van het bestand eindbeeld voor Dreamweaver. Idealiter zou dit een "afbeeldingen" map in de websitemap van uw.

2

Maak de afbeelding die u wilt exporteren naar Dreamweaver in Fireworks. Opslaan van het bestand en klik op "Bewerken" en vervolgens "Selecteer alle".

3

Klik op "Bestand" en "Export".

4

De map die u hebt gemaakt voor het opslaan van de Dreamweaver-afbeelding in het dialoogvenster 'Export' door op het vak 'Opslaan in' te klikken en te navigeren naar de map aanwijzen.

5

Klik op "Afbeeldingen alleen" uit de "Export" drop-down menu.

6

Typ een bestandsnaam in het veld "Save As".

7

Klik op de "Export" knop in de rechterbenedenhoek.

8

Dreamweaver open en open het document waarnaar u de afbeelding toe te voegen. Klik op "Insert", vervolgens "Image" en navigeer naar de map waarin u uw foto hebt opgeslagen. Uw foto zal worden vermeld daar, klaar om te gebruiken in Dreamweaver.