Hoe maak een aangepaste Cursor met MightyMouse

Een van de weinige keren dat Mac-gebruikers lijden Windows afgunst is als het gaat om het aanpassen van cursors. Windows heeft een aantal hulpprogramma's voor het maken van cursors en animated cursors. Mighty Mouse overwint deze beperking. U kunt aangepaste cursor bestanden importeren of maak uw eigen.

Instructies

1

Maak een document van 16 bij 16 pixels in uw beeldeditor tot het opstellen van uw cursor. Zo kan het elke vorm en grootte binnen de grenzen van het document, met inbegrip van een effen vierkantje. U kunt een bestaande cursor bewerken door het te slepen naar de finder van de Mighty Mouse Mouse.

2

Alle pixels buiten de cursor afbeelding te maskeren. De nieuwe selectie opslaan als een alfakanaal, of de achtergrond transparant te houden.

3

Animeren uw cursor. Frames maken door de cursor verticaal dupliceren en wijzigingen aan te brengen elke cursor. Zorg ervoor dat tot de ruimte van de frames gelijkmatig van boven naar beneden. Sla de afbeelding in RGB TIFF-indeling met transparantie.

4

Mighty Mouse in uw Systeemvoorkeuren openen Klik op de knop "Cursors" te vinden van de individuele systeem cursors.

5

Selecteer de cursor te bewerken. Sleep de schuifbalk als u niet alle van de beschikbare cursors zien.

6

Kies "Afbeelding bewerken" in het pulldown menu van Montages (het menu met de versnelling pictogram.) Het dialoogvenster bewerken wordt geopend featuring een preview-venster en de cursor-instellingen. Kopieer en plak van elk frame in het bewerkingsvenster. U kunt ook de cursor hotspot en de animatiesnelheid instellen.

7

Test uw cursor. Zorg ervoor dat de cursor is nog steeds is geselecteerd in de cursors bar en kies "Test Cursor" in het menu versnelling. Uw actieve cursor zal veranderen in de geselecteerde aangepaste cursor. Als u tevreden bent, klik op "Apply Changes".

Tips & waarschuwingen

  • U kunt het importeren van foto's groter dan 16 bij 16 pixels, maar zij zullen meer geheugen in beslag nemen en de prestaties verminderen.
  • Als uw foto-editor geen alfakanalen of transparante TIFF-afbeeldingen ondersteunt, moet u de cursor afbeelding en het masker afbeeldingen afzonderlijk importeren.
  • U kunt de oorspronkelijke systeeminstellingen terugzetten op elk gewenst moment door te klikken op "Standaardinstellingen herstellen".