Hoe LZMA bestanden decomprimeren

LZMA is een archief bestandstype gebruikt door het programma "7-Zip." Een archiefbestand behoort die in het bezit van andere bestanden daarbinnen. Deze bestanden binnen zijn gecomprimeerd samen te laten kleiner en gemakkelijker te transporteren. Nadat ze zijn gecomprimeerd, moet het LZMA-bestand vervolgens om toegang tot de bestanden die binnen het worden gedecomprimeerd. Om dit te doen, moet u een archief-programma dat hen in de eerste plaats, zoals 7-Zip gecomprimeerd.

Instructies

1

Een website met een archief-programma beschikbaar voor download. Een voorbeeld is "7-Zip" (zie bronnen).

2

Klik op de downloadlink. Een download-venster moet worden weergegeven, met de knop "Bestand opslaan". Klik op dat om te beginnen met het downloaden van het installatiebestand.

3

Dubbelklik op het installatiebestand nadat het klaar is met downloaden. Dit bestand moet in uw bureaublad of de map 'Mijn Downloads'.

4

Doorloop de installatieschermen totdat het programma wordt gestart installeren op uw computer. Het moet u vertellen wanneer de installatie is voltooid.

5

Klik met de rechtermuisknop op het bestand LZMA en kies de optie er om het te openen met 7-zip. U moet nu kunnen decomprimeren van het bestand en de toegang tot wat wordt opgeslagen in.