Hoe los ik het blauwe scherm van dood?

Hoe los ik het blauwe scherm van dood?


Het goede nieuws over de zogenaamde "Blue Screen of Death" is dat de dood die het met zich meebrengt niet uw eigen. Helaas, het kan heel goed het betekenen van uw computer te zien heeft bereikt het einde van de natuurlijke levenscyclus. Als u toevallig tegenkomen de BSOD--- en je waarschijnlijk zult dat als u eigenaar bent van uw computer lang genoeg---er zijn slechts een paar stappen neem je om deze te corrigeren door uzelf. Als dit niet het probleem oplossen, moet u om uw machine naar een reparatie specialist.

Instructies

1

Neem nota van het bericht of de berichten worden weergegeven op het scherm; elkaar geeft aan een andere potentiƫle oorzaak of probleem.

2

Herstart uw computer om te zien als het terugkeert naar de BSOD opnieuw. U mei zitten kundig voor toegang tot Windows normaal. Zelfs als uw computer normaal de tweede keer start, echter, zorg en bijhouden van eventuele foutmeldingen, als zij waarde naar een reparatie specialist bewijzen kunnen in het geval dat uw probleem zich weer in de toekomst voordoet.

3

Toegang proberen te 'Veilige modus' als Windows helemaal niet initialiseren. Selecteer 'Veilige modus' in het zwart scherm-menu dat verschijnt wanneer de computer opnieuw opgestart. Als met succes kunt u veilige modus, start de computer met behulp van de "Start"-menu opnieuw en probeert toegang tot de volledige versie van Windows.

4

Uitproberen voor schoen uw computer met behulp van uw Windows-installatie-CD. Als dat niet werkt, is het wellicht tijd om te bellen van een reparatie specialist.

Tips & waarschuwingen

  • Volgens Microsoft, is de fout "KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED" dat een van uw apparaten (misschien een nieuwe DVD-station betekent) onjuist geconfigureerd. Aan de andere kant, betekent 'INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE' dat uw harde schijf zal niet opstarten-- en kan over het geheel genomen hebben verpletterd. Raadpleeg het gedeelte 'Informatie' voor een volledige lijst van fouten en hun verklaringen.
  • Zoals de naam suggereert, is veilige modus een Windows-omgeving die u toelaat om grote systeemproblemen diagnosticeren door het tijdelijk uitschakelen van overbodige toepassingen van multimedia en communicatie.
  • Probeert te herstellen van financiĆ«le problemen van meer dan de meest elementaire storingen kunnen uw computer ernstige schade veroorzaken als u niet bent gekwalificeerd-- en veel meer dan een diagnostische test van een legitieme professional, die meestal bieden eerlijke en standaard prijzen.