Hoe Linksys verbinden met Netgear

Hoe Linksys verbinden met Netgear


Vele DSL en kabel Internet gebruikers kiezen voor Netgear modems aan het digitale signaal van de DSL- of kabelmodem te vertalen in een bruikbaar signaal van het Internet voor hun computers. Diezelfde mensen kiezen vaak voor een Linksys-router al hun computer via een Ethernet- of draadloze verbinding te sluiten. Netgear zowel Linksys routers hebben basisinstallatie onderdelen die maken van een verbinding van de twee stuks van apparatuur relatief eenvoudig. Een graad in de informatica is geen vereiste Linksys verbinden met Netgear.

Instructies

1

Plaats de Linksys-router in de nabijheid van de Netgear modem. Probeer de router binnen een voet van de Netgear modem instellen. Hoe korter de Ethernet-kabel gebruikt voor het aansluiten van de apparatuur de minder signaal afbraak u ervaring met de Internet-verbinding. Een afstand van drie voeten niet overschrijden.

2

De Netgear modem uitschakelen door de stekker uit het stopcontact. Als de Linksys-router is ingeschakeld, verwijdert u het netsnoer uit het stopcontact om het vermogen af.

3

Sluit de Ethernet-kabel aan de Netgear modem door het aansluiten van de Ethernet kabel-aansluiting op de Ethernet-poort bevindt zich rechts van de poort van het DSL- of coaxiale kabel jack. Duw de stekker van de kabel in de poort totdat deze vastklikt. Sluit het andere uiteinde van de Ethernet-poort op de poort van de "WAN" gelegen aan de achterkant van de router van Linksys.

4

Plug de Netgear modem in en laat het één minuut volledig verbinding maken met de Internet-Provider. Sluit het Linksys router in en wacht totdat het lampje naast de "Internet" en het licht naast "Wireless" oplicht.