Hoe Link van een cel in Excel naar een Outlook-agenda

Hoe Link van een cel in Excel naar een Outlook-agenda


Excel heeft ingebouwde ondersteuning voor het koppelen van vele objecten zoals PDF-bestanden, PowerPoint-presentaties, Visio-tekeningen, Word-documenten en organigrammen in een Excel-cel. Terwijl er geen object is ingebouwde kalender, kunt Excel ook u een object van uw eigen maken door een bestand te selecteren. U kunt een cel in Excel aan uw Outlook-agenda koppelen, de agenda in Outlook opslaan en maken van een aangepast object uit het geëxporteerde bestand in Excel.

Instructies

Agenda opslaan in Outlook

1

Outlook start. Selecteer "Kalender" in de ruit van de navigatie voor uw agenda op het scherm bekijken en identificeren van de datums die u een koppeling wilt maken vanuit Excel.

2

Kies "File" en "Agenda opslaan". Klik op "Meer opties..." Voer het bereik van datums die u geïdentificeerd in de vorige stap. Klik op "Toon" privé-afspraken of vergadering bijlagen op te nemen.

3

Selecteer "iCalendar-indeling (*.ics) als de indeling. Typ een bestandsnaam voor het geëxporteerde kalender of accepteer de naam die Outlook biedt en kies "Save" om op te slaan van de kalender.

Object invoegen in Excel

4

Start Excel en open de werkmap waarin u de cel die is gekoppeld aan uw Outlook-agenda.

5

Klik in de cel, selecteer 'Insert' in het menu en kies 'Object' in de bar van het lint.

6

Tabbladen schakelen door te selecteren "Maken van bestand." Kies "Browse..." en ga naar de plaats op uw harde schijf waar u het agendabestand opgeslagen. Schakel Markeer het bestand en selecteer 'Openen'. Klik op "OK" om het object invoegen in de cel.

7

Dubbelklik op de cel en kies "Openen" om te openen uw Outlook-agenda van de Excel-cell.

Tips & waarschuwingen

  • De instructies in dit artikel van toepassing tot en met Microsoft Office 2013 en eerdere versies. Latere versies van Microsoft Office, wellicht enigszins verschillende instructies om een Outlook-agenda koppelen aan een Excel-cel.